At hre hjertet sl hent bog (EPUB PDF TXT)

At høre hjertet slå hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

At høre hjertet slå (e-bog) af Jan-Philipp Sendker

At høre hjertet slå


Jan-Philipp Sendker
At høre hjertet slå udspiller sig primært i Burma, og den eksotiske baggrund danner en perfekt ramme for denne kærlighedsroman. En morgen forlader Julia Wins burmesisk fødte far familiens hjem i New York for aldrig siden at vende tilbage. Familien er forvirret og dybt bekymret. Ingen har nogen anelse om, hvorfor han har forladt dem. Først nogle år senere finder Julias mor et ikke afsendt kærlighedsbrev til en burmesisk kvinde ved navn Mi Mi.

Julia er fast besluttet på at opklare mysteriet om sin forsvundne far og hans fortid. Hun sætter sin karriere og tilværelse i New York på pause og rejser til den lille burmesiske landsby, Mi Mi engang boede i. Rejsen fører hende til den lille bjerglandsby Kalaw. På en café i byen kontaktes hun af en mand, som hævder at kende hendes far, og som tilsyneladende ved en masse om Julia. Han fortæller en utrolig beretning om hendes fars ungdom – blandt andet om hans lidenskabelige forhold til den lokale, handicappede pige Mi Mi.

I begyndelsen har Julia svært ved at tro, at den romantiske skikkelse i fortællingen er den samme som hendes følelsesmæssigt reserverede far, men snart går det op for hende, at han har gemt på en mystisk fortid og en kærlighedshistorie, der overgår alt.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • At høre hjertet slå.pdf
 • At høre hjertet slå.epub
 • At høre hjertet slå.txt
 • At høre hjertet slå.fb2
 • At høre hjertet slå.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • At høre hjertet slå

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • At høre hjertet slå.mp3


 • Længde
  288 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788712048480


  Pris Bøger:


  At høre hjertet slå.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  At høre hjertet slå.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  At høre hjertet slå.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  At høre hjertet slå.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  At høre hjertet slå.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  At høre hjertet slå.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen At høre hjertet slå Gratis

  Bogen af Jan-Philipp Sendker

 • At høre hjertet slå


 • At høre hjertet slå (e-bog) af Jan-Philipp Sendker

  TAGS:

  Hent At høre hjertet slå pdf e-bog; At høre hjertet slå Hent pdf; Hent e-bog At høre hjertet slå; Bog pdf At høre hjertet slå; At høre hjertet slå Hent e-bogen; Hent At høre hjertet slå txt e-bog; Hent e-bogen På danskAt høre hjertet slå; Hent pdf e-bogen På dansk At høre hjertet slå; Hent ePUB e-bog At høre hjertet slå; At høre hjertet slå Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog At høre hjertet slå; Hent DOC Bog At høre hjertet slå; At høre hjertet slå ePUB e-bog; DOCX e-bog At høre hjertet slå; Hent mobi e-bog At høre hjertet slå; Læs online At høre hjertet slå; Hent At høre hjertet slå doc e-bog; Læs online e-bog At høre hjertet slå; At høre hjertet slå Læs online Bog; At høre hjertet slå Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog At høre hjertet slå;
  Læs online Bog På danskAt høre hjertet slå; Hent At høre hjertet slå fb2 e-bog; At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker;
  Jan-Philipp Sendker pdf; At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker txt; At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker epub;
  At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker fb2; At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker mobi; At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker mp3; At høre hjertet slå af Jan-Philipp Sendker Læs online; Jan-Philipp Sendker Læs online e-bog; Jan-Philipp Sendker Læs online Bog; At høre hjertet slå læses Bog; Hent At høre hjertet slå læses Bog; At høre hjertet slå læses online bog mp3; At høre hjertet slå læses online bog

  Skriv et svar