Lindormen hent bog (EPUB PDF TXT)

Lindormen hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Lindormen (e-bog) af Josefine Ottesen

Lindormen


Josefine Ottesen
Prinsesse Alvilda og hendes kammerpige Gro er låst inde i et bevogtet kobbertårn dagen lang. Den frygtindgydende lindorm sørger for, at prinsessen bevarer sin dyd. Rundt om ormens gård har pigerne udsigt til resterne af de mange bejleres hoveder udstillet på hegnet. Pigerne keder sig og håber på, at det en dag vil lykkes for en af frierne at gøre kål på ormen. Imens de venter træner de i at kæmpe og slås som mænd. Tænk at være en Skjold-mø!

Endelig dukker kongesønnen Alf op. Han kæmper og vinder sig ind i prinsessens hjerte. Men nogen spænder ben for det forelskede par, og Prinsesse Alvilda vælger at tage flugten. Handlingen udspiller sig i en slags middelalderligt univers.

Fantasy-serie til læsere fra 3. kl. ( 9 år )

Serien foregår i et fiktivt univers, en middelalder- og ridderverden. Alvilda og hendes terne Gro er låst inde i et tårn bevogtet af en lindorm. Pigerne får held til at flygte. Det bringer dem ud på et togt frem mod deres mål: at overtage tronen. Det bliver en dramatisk tur med plyndringer og hårde kampe frem til det endelige opgør.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Lindormen.pdf
 • Lindormen.epub
 • Lindormen.txt
 • Lindormen.fb2
 • Lindormen.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Lindormen

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Lindormen.mp3


 • Genrer

  Børnebøger

  Serie
  Krigerprinsessen
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788773698341


  Pris Bøger:


  Lindormen.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Lindormen.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Lindormen.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Lindormen.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Lindormen.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Lindormen.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Lindormen Gratis

  Bogen af Josefine Ottesen

 • Lindormen


 • Lindormen (e-bog) af Josefine Ottesen

  TAGS:

  Hent Lindormen pdf e-bog; Lindormen Hent pdf; Hent e-bog Lindormen; Bog pdf Lindormen; Lindormen Hent e-bogen; Hent Lindormen txt e-bog; Hent e-bogen På danskLindormen; Hent pdf e-bogen På dansk Lindormen; Hent ePUB e-bog Lindormen; Lindormen Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Lindormen; Hent DOC Bog Lindormen; Lindormen ePUB e-bog; DOCX e-bog Lindormen; Hent mobi e-bog Lindormen; Læs online Lindormen; Hent Lindormen doc e-bog; Læs online e-bog Lindormen; Lindormen Læs online Bog; Lindormen Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Lindormen;
  Læs online Bog På danskLindormen; Hent Lindormen fb2 e-bog; Lindormen af Josefine Ottesen;
  Josefine Ottesen pdf; Lindormen af Josefine Ottesen txt; Lindormen af Josefine Ottesen epub;
  Lindormen af Josefine Ottesen fb2; Lindormen af Josefine Ottesen mobi; Lindormen af Josefine Ottesen mp3; Lindormen af Josefine Ottesen Læs online; Josefine Ottesen Læs online e-bog; Josefine Ottesen Læs online Bog; Lindormen læses Bog; Hent Lindormen læses Bog; Lindormen læses online bog mp3; Lindormen læses online bog

  Skriv et svar