Livet i familien hent bog (EPUB PDF TXT)

Livet i familien hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Livet i familien (e-bog) af Jesper Juul

Livet i familien


Jesper Juul
Dagens familier står i den situation, at de ikke bare kan overtage tidligere generationers normer for samliv og børneopdragelse. Både parforholdet og opdragelsen skal opfindes forfra.

Familieterapeuten Jesper Juul giver her sin vurdering af hvilke værdier en familie skal forholde sig til for at have bedre mulighed for at lykkes. Vi kan ikke leve tilfredsstillende, hvis vi lever efter den mindste modstands princip eller må bede andre om råd og vejledning, hver eneste gang vi står over for en ny konflikt eller et nyt problem. Det er ikke desto mindre, hvad flere og flere forældre forsøger. De lever livet sammen med børn og unge så at sige fra konflikt til konflikt og forestiller sig, at der findes løsninger, som er præcist tilpasset f.eks. soveproblemer, spiseproblemer, morgensituationen, skoletræthed, alkoholforbrug, spisevaner osv. Det gør der ikke!

Der findes derimod nogle overordnede principper og værdier, som kan vejlede os i retning af individuelle løsninger. Disse værdier er ligeværdighed, integritet, autenticitet, ansvarlighed som Jesper Juul fremhæver som grundlaget for et vellykket familieliv, der udfolder sig i et fællesskab under de voksnes lederskab


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Livet i familien.pdf
 • Livet i familien.epub
 • Livet i familien.txt
 • Livet i familien.fb2
 • Livet i familien.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Livet i familien

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Livet i familien.mp3


 • Længde
  152 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711372708


  Pris Bøger:


  Livet i familien.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Livet i familien.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Livet i familien.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Livet i familien.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Livet i familien.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Livet i familien.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Livet i familien Gratis

  Bogen af Jesper Juul

 • Livet i familien


 • Livet i familien (e-bog) af Jesper Juul

  TAGS:

  Hent Livet i familien pdf e-bog; Livet i familien Hent pdf; Hent e-bog Livet i familien; Bog pdf Livet i familien; Livet i familien Hent e-bogen; Hent Livet i familien txt e-bog; Hent e-bogen På danskLivet i familien; Hent pdf e-bogen På dansk Livet i familien; Hent ePUB e-bog Livet i familien; Livet i familien Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Livet i familien; Hent DOC Bog Livet i familien; Livet i familien ePUB e-bog; DOCX e-bog Livet i familien; Hent mobi e-bog Livet i familien; Læs online Livet i familien; Hent Livet i familien doc e-bog; Læs online e-bog Livet i familien; Livet i familien Læs online Bog; Livet i familien Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Livet i familien;
  Læs online Bog På danskLivet i familien; Hent Livet i familien fb2 e-bog; Livet i familien af Jesper Juul;
  Jesper Juul pdf; Livet i familien af Jesper Juul txt; Livet i familien af Jesper Juul epub;
  Livet i familien af Jesper Juul fb2; Livet i familien af Jesper Juul mobi; Livet i familien af Jesper Juul mp3; Livet i familien af Jesper Juul Læs online; Jesper Juul Læs online e-bog; Jesper Juul Læs online Bog; Livet i familien læses Bog; Hent Livet i familien læses Bog; Livet i familien læses online bog mp3; Livet i familien læses online bog

  Skriv et svar