Mord i mrke hent bog (EPUB PDF TXT)

Mord i mørke hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Mord i mørke (e-bog) af Margery Allingham, Poul Ib Liebe

Mord i mørke


Margery Allingham
En gruppe unge mennesker tager på weekend-ophold på godset Black Dudley i Sydengland. Det er et gammelt slot med stolte traditioner, og blandt klenodierne er den kendte Black Dudley-dolk fra det 15. århundrede. Ifølge overleveringen skulle dolken kunne afsløre en morder. Albert Campion foreslår en uskyldig selskabsleg, men legen ender med mord! Gennem slottets hemmelige gange og korridorer går nu jagten og den hæsblæsende forfølgelse, indtil den geniale, men også mystiske Albert Campion fremprovokerer en højst overrumplende slutning.

Mord i mørke fra 1929 blev Margery Allinghams gennembrud, og med denne roman fandt hun sit store publikum. Her blev figuren Albert Campion introduceret, dog i en mindre rolle. Det var denne gentlemandetektiv, der skulle gøre Allingham til en af de i samtiden mest elskede britiske kriminalforfatterinder.

”Margery Allingham skiller sig ud som et strålende lys.”
– Agatha Christie

Margery Allingham (1904-1966), engelsk kriminalforfatter og en af De Fire Store fra krimigenrens Golden Age. De Fire Store bestod af Dorothy L. Sayers, Agatha Christie, Ngoia Marsh og Margery Allingham. Sammen med bl.a. Ronald Knox og G.K. Chesterton var de medlemmer af den kendte sammenslutning af britiske krimiforfattere: The Detection Club.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mord i mørke.pdf
 • Mord i mørke.epub
 • Mord i mørke.txt
 • Mord i mørke.fb2
 • Mord i mørke.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Mord i mørke

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Mord i mørke.mp3


 • Længde
  256 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier, Thriller og Spænding, Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Serie
  En Albert Campion
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771286991


  Pris Bøger:


  Mord i mørke.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Mord i mørke.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Mord i mørke.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Mord i mørke.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Mord i mørke.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Mord i mørke.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Mord i mørke Gratis

  Bogen af Margery Allingham

 • Mord i mørke


 • Mord i mørke (e-bog) af Margery Allingham, Poul Ib Liebe

  TAGS:

  Hent Mord i mørke pdf e-bog; Mord i mørke Hent pdf; Hent e-bog Mord i mørke; Bog pdf Mord i mørke; Mord i mørke Hent e-bogen; Hent Mord i mørke txt e-bog; Hent e-bogen På danskMord i mørke; Hent pdf e-bogen På dansk Mord i mørke; Hent ePUB e-bog Mord i mørke; Mord i mørke Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Mord i mørke; Hent DOC Bog Mord i mørke; Mord i mørke ePUB e-bog; DOCX e-bog Mord i mørke; Hent mobi e-bog Mord i mørke; Læs online Mord i mørke; Hent Mord i mørke doc e-bog; Læs online e-bog Mord i mørke; Mord i mørke Læs online Bog; Mord i mørke Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Mord i mørke;
  Læs online Bog På danskMord i mørke; Hent Mord i mørke fb2 e-bog; Mord i mørke af Margery Allingham;
  Margery Allingham pdf; Mord i mørke af Margery Allingham txt; Mord i mørke af Margery Allingham epub;
  Mord i mørke af Margery Allingham fb2; Mord i mørke af Margery Allingham mobi; Mord i mørke af Margery Allingham mp3; Mord i mørke af Margery Allingham Læs online; Margery Allingham Læs online e-bog; Margery Allingham Læs online Bog; Mord i mørke læses Bog; Hent Mord i mørke læses Bog; Mord i mørke læses online bog mp3; Mord i mørke læses online bog

  Skriv et svar