rkenen brnder hent bog (EPUB PDF TXT)

Ørkenen brænder hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Ørkenen brænder (e-bog) af Knud Holmboe

Ørkenen brænder


Knud Holmboe
Den unge danske journalist Knud Holmboe krydsede i vinteren 1930 i sin åbne Chevrolet grænsen til det italiensk besatte Libyen og blev uforvarende vidne til generalprøven på en af det tyvende århundredes mest brutale kolonikrige. Standretter, koncentrationslejre og massehenrettelser var blot nogle af den italienske besættelsesmagts redskaber i kampen mod civilbefolkningen. Holmboe havde sat sig for at være den første europæer, der rejste gennem Nordafrika fra Marokko i vest til Ægypten i øst, for siden at skrive om turen. Men hans beslutning om at offentliggøre hvad han havde set, gjorde ham til part i krigen. Det fascistiske Italiens fremfærd var kendt i den arabiske verden, men det var først med Holmboes Ørkenen brænder, at den europæiske offentlighed fik indblik i de menneskelige konsekvenser af den italienske kolonipolitik. Bogen udkom i 1931 og blev en bestseller i Europa og USA, men blev omgående forbudt i Italien. Først i 2004 blev den oversat til Italiensk. Illustreret med Knud Holmboes egne fotografier fra Libyen.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Ørkenen brænder.pdf
 • Ørkenen brænder.epub
 • Ørkenen brænder.txt
 • Ørkenen brænder.fb2
 • Ørkenen brænder.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Ørkenen brænder

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Ørkenen brænder.mp3


 • Genrer

  Biografier og Erindringer, Biografier, Faglitteratur, Historie og Arkæologi

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788776952761


  Pris Bøger:


  Ørkenen brænder.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Ørkenen brænder.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Ørkenen brænder.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Ørkenen brænder.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Ørkenen brænder.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Ørkenen brænder.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Ørkenen brænder Gratis

  Bogen af Knud Holmboe

 • Ørkenen brænder


 • Ørkenen brænder (e-bog) af Knud Holmboe

  TAGS:

  Hent Ørkenen brænder pdf e-bog; Ørkenen brænder Hent pdf; Hent e-bog Ørkenen brænder; Bog pdf Ørkenen brænder; Ørkenen brænder Hent e-bogen; Hent Ørkenen brænder txt e-bog; Hent e-bogen På danskØrkenen brænder; Hent pdf e-bogen På dansk Ørkenen brænder; Hent ePUB e-bog Ørkenen brænder; Ørkenen brænder Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Ørkenen brænder; Hent DOC Bog Ørkenen brænder; Ørkenen brænder ePUB e-bog; DOCX e-bog Ørkenen brænder; Hent mobi e-bog Ørkenen brænder; Læs online Ørkenen brænder; Hent Ørkenen brænder doc e-bog; Læs online e-bog Ørkenen brænder; Ørkenen brænder Læs online Bog; Ørkenen brænder Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Ørkenen brænder;
  Læs online Bog På danskØrkenen brænder; Hent Ørkenen brænder fb2 e-bog; Ørkenen brænder af Knud Holmboe;
  Knud Holmboe pdf; Ørkenen brænder af Knud Holmboe txt; Ørkenen brænder af Knud Holmboe epub;
  Ørkenen brænder af Knud Holmboe fb2; Ørkenen brænder af Knud Holmboe mobi; Ørkenen brænder af Knud Holmboe mp3; Ørkenen brænder af Knud Holmboe Læs online; Knud Holmboe Læs online e-bog; Knud Holmboe Læs online Bog; Ørkenen brænder læses Bog; Hent Ørkenen brænder læses Bog; Ørkenen brænder læses online bog mp3; Ørkenen brænder læses online bog

  Skriv et svar