Dden ved vand hent bog (EPUB PDF TXT)

Døden ved vand hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Døden ved vand (e-bog) af Torkil Damhaug, Ilse M. Haugaard

Døden ved vand


Torkil Damhaug
Liss Bjerke studerer design i Amsterdam, men er havnet i en slags modelbranche med kokain, tvivlsomme fotosessioner og en kæreste, der ikke vil give slip på hende. Bag sin smukke facade er hun en destruktiv sjæl med et anspændt forhold til politiet, og da hun får melding om, at hendes eneste fortrolige – søsteren og psykologen Mailin – er forsvundet i Oslo, haster hun hjem.
 Liss ser en sammenhæng mellem sit liv i Amsterdam og Mailins forsvinden, og fuld af dårlig samvittighed går hun i gang med at finde ud af, hvad der er sket med søsteren. Hun begiver sig dybere og dybere ind i et betændt miljø af psykiatere, psykologer og klienter, hvor hun til sidst ikke ved, hvem hun kan stole på.

DØDEN VED VAND er en psykologisk thriller. En overraskende og uimodståelig roman om, hvad der sker mellem mennesker i kritiske situationer.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Døden ved vand.pdf
 • Døden ved vand.epub
 • Døden ved vand.txt
 • Døden ved vand.fb2
 • Døden ved vand.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Døden ved vand

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Døden ved vand.mp3


 • Længde
  460 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788770536172


  Pris Bøger:


  Døden ved vand.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Døden ved vand.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Døden ved vand.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Døden ved vand.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Døden ved vand.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Døden ved vand.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Døden ved vand Gratis

  Bogen af Torkil Damhaug

 • Døden ved vand


 • Døden ved vand (e-bog) af Torkil Damhaug, Ilse M. Haugaard

  TAGS:

  Hent Døden ved vand pdf e-bog; Døden ved vand Hent pdf; Hent e-bog Døden ved vand; Bog pdf Døden ved vand; Døden ved vand Hent e-bogen; Hent Døden ved vand txt e-bog; Hent e-bogen På danskDøden ved vand; Hent pdf e-bogen På dansk Døden ved vand; Hent ePUB e-bog Døden ved vand; Døden ved vand Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Døden ved vand; Hent DOC Bog Døden ved vand; Døden ved vand ePUB e-bog; DOCX e-bog Døden ved vand; Hent mobi e-bog Døden ved vand; Læs online Døden ved vand; Hent Døden ved vand doc e-bog; Læs online e-bog Døden ved vand; Døden ved vand Læs online Bog; Døden ved vand Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Døden ved vand;
  Læs online Bog På danskDøden ved vand; Hent Døden ved vand fb2 e-bog; Døden ved vand af Torkil Damhaug;
  Torkil Damhaug pdf; Døden ved vand af Torkil Damhaug txt; Døden ved vand af Torkil Damhaug epub;
  Døden ved vand af Torkil Damhaug fb2; Døden ved vand af Torkil Damhaug mobi; Døden ved vand af Torkil Damhaug mp3; Døden ved vand af Torkil Damhaug Læs online; Torkil Damhaug Læs online e-bog; Torkil Damhaug Læs online Bog; Døden ved vand læses Bog; Hent Døden ved vand læses Bog; Døden ved vand læses online bog mp3; Døden ved vand læses online bog

  Skriv et svar