Jderne i Husaby hent bog (EPUB PDF TXT)

Jøderne i Husaby hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Jøderne i Husaby (e-bog) af Otto Gelsted

Jøderne i Husaby


Otto Gelsted
AUTENTISK ROMAN OM FLUGTEN I OKTOBER ’43.

Jøderne i Husaby er en usædvanlig roman. Forfatteren, OTTO GELSTED (1888-1968), var højt estimeret dansk digter, kritiker og oversætter. Som kommunist og anti-nazist måtte han flygte over Sundet i oktober 43 og levede som flygtning i Sverige.

Hér nedskrev han, dag for dag, reportageromanen Jøderne i Husaby, den eneste roman han nogensinde skrev. Bogen udkom på svensk i 1944 og på dansk i 1945 under titlen Flygtninge i Husaby.

Som reportageroman og dokument ligner den ikke noget andet i dansk litteratur; det særlige er at en stor digter på flugt havde overskud til at fastholde dramaet og miraklet i oktober 1943, mens det udfoldede sig.

Bogen er forsynet med indledning af HANS HERTEL, professor i litteratur og prisbelønnet forfatter til en lang række bøger, senest den anmelderroste Poul Henningsen-biografi (2012). I indledningen udfoldes Gelsteds glemte biografi og det vitale emigrantmiljø i Sverige på grundlag af breve og andre nyfundne kilder.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jøderne i Husaby.pdf
 • Jøderne i Husaby.epub
 • Jøderne i Husaby.txt
 • Jøderne i Husaby.fb2
 • Jøderne i Husaby.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Jøderne i Husaby

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Jøderne i Husaby.mp3


 • Længde
  304 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711345887


  Pris Bøger:


  Jøderne i Husaby.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Jøderne i Husaby.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Jøderne i Husaby.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Jøderne i Husaby.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Jøderne i Husaby.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Jøderne i Husaby.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Jøderne i Husaby Gratis

  Bogen af Otto Gelsted

 • Jøderne i Husaby


 • Jøderne i Husaby (e-bog) af Otto Gelsted

  TAGS:

  Hent Jøderne i Husaby pdf e-bog; Jøderne i Husaby Hent pdf; Hent e-bog Jøderne i Husaby; Bog pdf Jøderne i Husaby; Jøderne i Husaby Hent e-bogen; Hent Jøderne i Husaby txt e-bog; Hent e-bogen På danskJøderne i Husaby; Hent pdf e-bogen På dansk Jøderne i Husaby; Hent ePUB e-bog Jøderne i Husaby; Jøderne i Husaby Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Jøderne i Husaby; Hent DOC Bog Jøderne i Husaby; Jøderne i Husaby ePUB e-bog; DOCX e-bog Jøderne i Husaby; Hent mobi e-bog Jøderne i Husaby; Læs online Jøderne i Husaby; Hent Jøderne i Husaby doc e-bog; Læs online e-bog Jøderne i Husaby; Jøderne i Husaby Læs online Bog; Jøderne i Husaby Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Jøderne i Husaby;
  Læs online Bog På danskJøderne i Husaby; Hent Jøderne i Husaby fb2 e-bog; Jøderne i Husaby af Otto Gelsted;
  Otto Gelsted pdf; Jøderne i Husaby af Otto Gelsted txt; Jøderne i Husaby af Otto Gelsted epub;
  Jøderne i Husaby af Otto Gelsted fb2; Jøderne i Husaby af Otto Gelsted mobi; Jøderne i Husaby af Otto Gelsted mp3; Jøderne i Husaby af Otto Gelsted Læs online; Otto Gelsted Læs online e-bog; Otto Gelsted Læs online Bog; Jøderne i Husaby læses Bog; Hent Jøderne i Husaby læses Bog; Jøderne i Husaby læses online bog mp3; Jøderne i Husaby læses online bog

  Skriv et svar