Laust hent bog (EPUB PDF TXT)

Laust hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Laust (e-bog) af Lotte Garbers

Laust


Lotte Garbers
LAUST er en kærlighedsfortælling om, hvordan voksne menneskers valg eller manglende valg får følger for deres liv og relationer til andre livet igennem. Hovedpersonen er den cirka 60-årige forretningsmand Laust, der sidder i en topstilling som advokat hos Sony i Berlin. Han forelsker sig pludseligt i den yngre italienske violinist Silvia, som han får øje på under en orkesterkoncert i La Scala. Laust lever et ellers stilfærdigt liv i Danmark med sin hustru gennem mange år, men deres ægteskab er rutinepræget og helt uden lidenskab.

Den unge spiludvikler Jannik lever i et tæt men kompliceret forhold med sin mor. Han har ikke nogen egentlig uddannelse, men lever godt af sit job og har udviklet en ny app, som Sony forsøger at købe af ham. Manden han forhandler med er Laust, og undervejs i fortællingen knyttes bånd mellem den unge enspænder Jannik og den erfarne, men ensomme Laust. Og rundt om de to mænd står en kreds af kvinder, der påvirker og påvirkes af deres valg.

Pressen skriver:

»[…] jeg er VILD med ”Laust”[…] Læs den; den er et knald af en page-turner

****** – Femina

»Forfatter Lotte Garbers tegner et præcist portræt af sin fortravlede og utilfredsstillede forretningsmand […] I ”Laust” er det således lykkedes Garbers at skabe en fiktiv verden, der er sidestillet med den virkelige, fordi selve tidens ånd er slået ned i bogens verden.«

**** – Jens Henneberg, Nordjyske Stiftstidende

»Lotte Garbers tegner et troværdigt og helstøbt tidsbillede.«

– Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Laust.pdf
 • Laust.epub
 • Laust.txt
 • Laust.fb2
 • Laust.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Laust

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Laust.mp3


 • Længde
  240 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763830522


  Pris Bøger:


  Laust.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Laust.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Laust.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Laust.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Laust.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Laust.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Laust Gratis

  Bogen af Lotte Garbers

 • Laust


 • Laust (e-bog) af Lotte Garbers

  TAGS:

  Hent Laust pdf e-bog; Laust Hent pdf; Hent e-bog Laust; Bog pdf Laust; Laust Hent e-bogen; Hent Laust txt e-bog; Hent e-bogen På danskLaust; Hent pdf e-bogen På dansk Laust; Hent ePUB e-bog Laust; Laust Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Laust; Hent DOC Bog Laust; Laust ePUB e-bog; DOCX e-bog Laust; Hent mobi e-bog Laust; Læs online Laust; Hent Laust doc e-bog; Læs online e-bog Laust; Laust Læs online Bog; Laust Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Laust;
  Læs online Bog På danskLaust; Hent Laust fb2 e-bog; Laust af Lotte Garbers;
  Lotte Garbers pdf; Laust af Lotte Garbers txt; Laust af Lotte Garbers epub;
  Laust af Lotte Garbers fb2; Laust af Lotte Garbers mobi; Laust af Lotte Garbers mp3; Laust af Lotte Garbers Læs online; Lotte Garbers Læs online e-bog; Lotte Garbers Læs online Bog; Laust læses Bog; Hent Laust læses Bog; Laust læses online bog mp3; Laust læses online bog

  Skriv et svar