Slip angsten hent bog (EPUB PDF TXT)

Slip angsten hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Slip angsten (e-bog) af Irene Oestrich

Slip angsten


Irene Oestrich
Angst er en naturlig følelse på lige fod med vrede, glæde og tvivl. Dens formål er at beskytte dig, og forstår du at håndtere den, sikrer den dig succes, sundhed og velvære.

Slip angsten beskriver i et lettilgængeligt sprog, hvordan du klæder dig på, når angsten truer med at klæde dig af. Når du kender angstmekanismerne og ved, hvordan angsten viser sig i din psyke og krop, kan du meget lettere lære at få den til at arbejde for dig og ikke imod dig.

Bogen er spækket med veldokumenterede strategier og øvelser, så du er på forkant med enhver situation – fra hverdagens udfordringer, som de fleste af os kan nikke genkendende til – til når angsten bliver en lidelse, der kan lamme vores liv delvist eller helt. Læs blandt andet om, hvordan du lærer at skelne mellem en irrationel og rationel angst ved at stille udfordrende spørgsmål, og om hvordan du kan styrke din robusthed over for angsten ved at dyrke lykken i dit liv.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Slip angsten.pdf
 • Slip angsten.epub
 • Slip angsten.txt
 • Slip angsten.fb2
 • Slip angsten.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Slip angsten

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Slip angsten.mp3


 • Længde
  191 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788756705004


  Pris Bøger:


  Slip angsten.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Slip angsten.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Slip angsten.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Slip angsten.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Slip angsten.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Slip angsten.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Slip angsten Gratis

  Bogen af Irene Oestrich

 • Slip angsten


 • Slip angsten (e-bog) af Irene Oestrich

  TAGS:

  Hent Slip angsten pdf e-bog; Slip angsten Hent pdf; Hent e-bog Slip angsten; Bog pdf Slip angsten; Slip angsten Hent e-bogen; Hent Slip angsten txt e-bog; Hent e-bogen På danskSlip angsten; Hent pdf e-bogen På dansk Slip angsten; Hent ePUB e-bog Slip angsten; Slip angsten Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Slip angsten; Hent DOC Bog Slip angsten; Slip angsten ePUB e-bog; DOCX e-bog Slip angsten; Hent mobi e-bog Slip angsten; Læs online Slip angsten; Hent Slip angsten doc e-bog; Læs online e-bog Slip angsten; Slip angsten Læs online Bog; Slip angsten Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Slip angsten;
  Læs online Bog På danskSlip angsten; Hent Slip angsten fb2 e-bog; Slip angsten af Irene Oestrich;
  Irene Oestrich pdf; Slip angsten af Irene Oestrich txt; Slip angsten af Irene Oestrich epub;
  Slip angsten af Irene Oestrich fb2; Slip angsten af Irene Oestrich mobi; Slip angsten af Irene Oestrich mp3; Slip angsten af Irene Oestrich Læs online; Irene Oestrich Læs online e-bog; Irene Oestrich Læs online Bog; Slip angsten læses Bog; Hent Slip angsten læses Bog; Slip angsten læses online bog mp3; Slip angsten læses online bog

  Skriv et svar