Srbarheder hent bog (EPUB PDF TXT)

Sårbarheder hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Sårbarheder (e-bog) af Mikkel Thorup

Sårbarheder


Mikkel Thorup
Inden for blot et par årtier er Berlin blevet til én by, Sovjetunionen en mølædt museumsgenstand, Kina en ustoppelig supermagt, og Jugoslavien skrives med et eks- foran, mens klima efterfølges af -katastrofe. I samme periode er der begået folkemord i Rwanda, Congo og Sudan, foråret er kommet og måske gået igen i den arabiske verden, himlen over New York er blevet to tårne fattigere, verden en finanskrise rigere, og en sort amerikansk præsident med Hussein som mellemnavn har afsluttet endnu en krig i Irak og er i gang med samme manøvre i Afghanistan.

Verden efter 1989 er kompliceret, globaliseret og forbundet, og åbenhed betragtes som et uundgåeligt livsvilkår for både individer og nationer. Alligevel er forhåbningerne til tiden efter Murens fald om fredelig sameksistens erstattet af forventninger om øget sårbarhed, krig og katastrofe – fjenderne skrives i flertal, og det tidligere så klare trusselsbillede er mudret til af islamistiske bombemænd og højreradikale hjemmeterrorister.

Denne nye følelse af sårbarhed og dens ideologiske forhærdelse sporer Mikkel Thorup gennem periodens sikkerhedspolitiske og militære diskussioner, krige, konflikter og terroraktioner. På den måde afdækker “Sårbarheder. Globalisering, militarisering og terrorisering fra Murens fald til i dag” både, hvordan vi som samfund er kommet til at se os selv som sårbare, og hvordan vi som demokratier håndterer det 21. århundredes vidt forskellige risici og samtidig forsøger at bevare det, der kæmpes for.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Sårbarheder.pdf
 • Sårbarheder.epub
 • Sårbarheder.txt
 • Sårbarheder.fb2
 • Sårbarheder.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Sårbarheder

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Sårbarheder.mp3


 • Længde
  343 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Samfund og Politik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771247275


  Pris Bøger:


  Sårbarheder.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Sårbarheder.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Sårbarheder.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Sårbarheder.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Sårbarheder.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Sårbarheder.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Sårbarheder Gratis

  Bogen af Mikkel Thorup

 • Sårbarheder


 • Sårbarheder (e-bog) af Mikkel Thorup

  TAGS:

  Hent Sårbarheder pdf e-bog; Sårbarheder Hent pdf; Hent e-bog Sårbarheder; Bog pdf Sårbarheder; Sårbarheder Hent e-bogen; Hent Sårbarheder txt e-bog; Hent e-bogen På danskSårbarheder; Hent pdf e-bogen På dansk Sårbarheder; Hent ePUB e-bog Sårbarheder; Sårbarheder Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Sårbarheder; Hent DOC Bog Sårbarheder; Sårbarheder ePUB e-bog; DOCX e-bog Sårbarheder; Hent mobi e-bog Sårbarheder; Læs online Sårbarheder; Hent Sårbarheder doc e-bog; Læs online e-bog Sårbarheder; Sårbarheder Læs online Bog; Sårbarheder Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Sårbarheder;
  Læs online Bog På danskSårbarheder; Hent Sårbarheder fb2 e-bog; Sårbarheder af Mikkel Thorup;
  Mikkel Thorup pdf; Sårbarheder af Mikkel Thorup txt; Sårbarheder af Mikkel Thorup epub;
  Sårbarheder af Mikkel Thorup fb2; Sårbarheder af Mikkel Thorup mobi; Sårbarheder af Mikkel Thorup mp3; Sårbarheder af Mikkel Thorup Læs online; Mikkel Thorup Læs online e-bog; Mikkel Thorup Læs online Bog; Sårbarheder læses Bog; Hent Sårbarheder læses Bog; Sårbarheder læses online bog mp3; Sårbarheder læses online bog

  Skriv et svar