Ddesporet hent bog (EPUB PDF TXT)

Dødesporet hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Dødesporet (e-bog) af Sara Blædel

Dødesporet


Sara Blædel
Dødesporet er en næsten tilgroet sti i en skov tæt ved Roskilde. Her kørte man i gammel tid de døende ud til den store offer-eg for at ofre lidt af deres blod til guderne. Håbet var, at de så ville blive taget godt imod hinsides.

Nu er der noget, som tyder på, at der igen er trafik i Dødesporet. Det opdager Louise Rick – chef for Eftersøgningstjenesten ved Københavns Politi – da hun skal finde en forsvundet dreng, som gemmer sig i netop denne skov tæt ved hendes barndomsby. Efterforskningen afdækker nogle mørke sider ved lokalsamfundet, og for Louise bliver det samtidig anledning til et endeligt opgør med fortiden.

Sara Blædels nyeste krimi er den ottende i serien om Louise Rick.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Dødesporet.pdf
 • Dødesporet.epub
 • Dødesporet.txt
 • Dødesporet.fb2
 • Dødesporet.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Dødesporet

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Dødesporet.mp3


 • Længde
  320 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding, Skønlitteratur, Romaner
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771377750


  Pris Bøger:


  Dødesporet.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødesporet.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødesporet.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødesporet.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Dødesporet.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Dødesporet.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Dødesporet Gratis

  Bogen af Sara Blædel

 • Dødesporet


 • Dødesporet (e-bog) af Sara Blædel

  TAGS:

  Hent Dødesporet pdf e-bog; Dødesporet Hent pdf; Hent e-bog Dødesporet; Bog pdf Dødesporet; Dødesporet Hent e-bogen; Hent Dødesporet txt e-bog; Hent e-bogen På danskDødesporet; Hent pdf e-bogen På dansk Dødesporet; Hent ePUB e-bog Dødesporet; Dødesporet Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Dødesporet; Hent DOC Bog Dødesporet; Dødesporet ePUB e-bog; DOCX e-bog Dødesporet; Hent mobi e-bog Dødesporet; Læs online Dødesporet; Hent Dødesporet doc e-bog; Læs online e-bog Dødesporet; Dødesporet Læs online Bog; Dødesporet Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Dødesporet;
  Læs online Bog På danskDødesporet; Hent Dødesporet fb2 e-bog; Dødesporet af Sara Blædel;
  Sara Blædel pdf; Dødesporet af Sara Blædel txt; Dødesporet af Sara Blædel epub;
  Dødesporet af Sara Blædel fb2; Dødesporet af Sara Blædel mobi; Dødesporet af Sara Blædel mp3; Dødesporet af Sara Blædel Læs online; Sara Blædel Læs online e-bog; Sara Blædel Læs online Bog; Dødesporet læses Bog; Hent Dødesporet læses Bog; Dødesporet læses online bog mp3; Dødesporet læses online bog

  Skriv et svar