Det nye lederskab hent bog (EPUB PDF TXT)

Det nye lederskab hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Det nye lederskab (e-bog) af Ole Fogh Kirkeby

Det nye lederskab


Ole Fogh Kirkeby
“Det nye lederskab udspringer af det vilkår, at lederen først virkelig kan være leder, når han forstår sig på at være menneske. Lederen kan ikke længere stille de menneskelige hensyn fra sig, hverken dem han skylder andre, eller dem, han skylder sig selv. Lederen må være den første humanist blandt humanister, fordi samfundsudviklingen i højere og højere grad afhænger af ham – om han vil det eller ej.”

Således definerer filosoffen Ole Fogh Kirkeby udfordringen i det, han kalder Det nye lederskab.

Han opsøger i bogen vores vestlige kulturelle og filosofiske baggrund og henter inspiration i kunstens verden for at præsentere læseren for det, der kræves af den leder, der vil tage sin opgave alvorligt. Det handler om at finde ind til den komplicerede og krævende rolle, han skal udfylde i den moderne organisation. For at udfylde rollen – og gøre det godt – må lederen til stadighed reflektere over sin egen praksis og over sit eget liv.

Det nye lederskab sætter refleksionen og fordybelsen i gang. Den beskriver lederskabets karakter og giver samtidig konkrete eksempler og anvisninger på, hvad lederen skal gøre for at løse sin opgave. Gennem aktuelle cases oplever læseren, hvordan kunsten kan gavne og berige lederskabet og udvide lederens indsigt i sin egen praksis.

Ole Fogh Kirkeby er filosof, dr.phil. og professor ved CBS. Han er en af landets mest efterspurgte foredragsholdere inden for ledelsesfilosofi og har skrevet en lang række bøger i krydsfeltet mellem ledelsesteori og filosofi.

“Det kræver præcision og det kræver mod at skrive sådan. Ole Fogh Kirkeby kan mønstre begge dele.”
– Børsen


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Det nye lederskab.pdf
 • Det nye lederskab.epub
 • Det nye lederskab.txt
 • Det nye lederskab.fb2
 • Det nye lederskab.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Det nye lederskab

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Det nye lederskab.mp3


 • Længde
  280 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Økonomi og Ledelse
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788750044680


  Pris Bøger:


  Det nye lederskab.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Det nye lederskab.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Det nye lederskab.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Det nye lederskab.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Det nye lederskab.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Det nye lederskab.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Det nye lederskab Gratis

  Bogen af Ole Fogh Kirkeby

 • Det nye lederskab


 • Det nye lederskab (e-bog) af Ole Fogh Kirkeby

  TAGS:

  Hent Det nye lederskab pdf e-bog; Det nye lederskab Hent pdf; Hent e-bog Det nye lederskab; Bog pdf Det nye lederskab; Det nye lederskab Hent e-bogen; Hent Det nye lederskab txt e-bog; Hent e-bogen På danskDet nye lederskab; Hent pdf e-bogen På dansk Det nye lederskab; Hent ePUB e-bog Det nye lederskab; Det nye lederskab Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Det nye lederskab; Hent DOC Bog Det nye lederskab; Det nye lederskab ePUB e-bog; DOCX e-bog Det nye lederskab; Hent mobi e-bog Det nye lederskab; Læs online Det nye lederskab; Hent Det nye lederskab doc e-bog; Læs online e-bog Det nye lederskab; Det nye lederskab Læs online Bog; Det nye lederskab Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Det nye lederskab;
  Læs online Bog På danskDet nye lederskab; Hent Det nye lederskab fb2 e-bog; Det nye lederskab af Ole Fogh Kirkeby;
  Ole Fogh Kirkeby pdf; Det nye lederskab af Ole Fogh Kirkeby txt; Det nye lederskab af Ole Fogh Kirkeby epub;
  Det nye lederskab af Ole Fogh Kirkeby fb2; Det nye lederskab af Ole Fogh Kirkeby mobi; Det nye lederskab af Ole Fogh Kirkeby mp3; Det nye lederskab af Ole Fogh Kirkeby Læs online; Ole Fogh Kirkeby Læs online e-bog; Ole Fogh Kirkeby Læs online Bog; Det nye lederskab læses Bog; Hent Det nye lederskab læses Bog; Det nye lederskab læses online bog mp3; Det nye lederskab læses online bog

  Skriv et svar