Hj puls hent bog (EPUB PDF TXT)

Høj puls hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Høj puls (e-bog) af Michael Mosley

Høj puls


Michael Mosley
Bliv mere fit, stærkere og mere tonet med kun få minutters træning om ugen!

Forfatteren til bestselleren 5:2 KUREN, den engelske læge og videnskabsjournalist Michael Mosley, kortlægger i denne bog de fascinerende forskningsresultater bag en radikal ny måde at tænke motion og træning på – en metode, der er utroligt effektiv og ekstremt tidsbesparende.

Idrætsforskning udført af ledende videnskabsfolk har vist, at ultrakorte kraftudfoldelser med superhøj intensitet giver en kæmpemæssig træningseffekt – uanset om man er topatlet eller sofakartoffel.
Forskerne peger på, at 3 x 20 sekunders eksplosiv indsats, fx på motionscykel eller med trappeløb til 4. sal, blot tre gange ugentligt har en forbløffende virkning.
Sammenlagt 3 minutter om ugen er altså nok til at skabe resultater.

I denne bog har den før komplet utrænede Michael Mosley teamet op med den superfitte sundhedsjournalist Peta Bee for at aflive alle træningsmyterne og vise, hvordan træning med høj intensitet virker -samt ikke mindst hvordan du selv får allermest ud af denne træningsform,uanset alder eller kondition. De kommer med praktiske, vidensbaserede råd og giver dig samtidig nogle helt nye øvelser, der er specialdesignet til alle os, der bare generelt mangler tid i vores liv.
Det er øvelser, der kan udføres hvor som helst og når som helst, og som passer ind i selv den travleste hverdag. Dette er en bog for alle, der ligesom Michael, ikke er specielt vilde med at træne, men som ønsker at tabe sig og gerne vil have det optimale ud af anstrengelserne. Det er også en bog for alle, der simpelthen bare er nysgerrige omkring, hvordan kroppen virker.

Om forfatteren:
Lægen Michael Mosley, 55 år, har været fast tilknyttet BBC i mange år som videnskabsjournalist og er flere gange prisbelønnet for sit arbejde.
Michael Mosley er forfatter til den store internationale bestseller The Fast Diet, på dansk 5:2 KUREN, der har solgt i over 20.000 eksemplarer herhjemme og også i resten af verden har været en enorm succes og skabt en hel bevægelse omkring 5:2-måden at spise på med let faste, der i dag både bruges af professionelle og private.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Høj puls.pdf
 • Høj puls.epub
 • Høj puls.txt
 • Høj puls.fb2
 • Høj puls.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Høj puls

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Høj puls.mp3


 • Længde
  210 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740016864


  Pris Bøger:


  Høj puls.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Høj puls.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Høj puls.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Høj puls.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Høj puls.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Høj puls.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Høj puls Gratis

  Bogen af Michael Mosley

 • Høj puls


 • Høj puls (e-bog) af Michael Mosley

  TAGS:

  Hent Høj puls pdf e-bog; Høj puls Hent pdf; Hent e-bog Høj puls; Bog pdf Høj puls; Høj puls Hent e-bogen; Hent Høj puls txt e-bog; Hent e-bogen På danskHøj puls; Hent pdf e-bogen På dansk Høj puls; Hent ePUB e-bog Høj puls; Høj puls Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Høj puls; Hent DOC Bog Høj puls; Høj puls ePUB e-bog; DOCX e-bog Høj puls; Hent mobi e-bog Høj puls; Læs online Høj puls; Hent Høj puls doc e-bog; Læs online e-bog Høj puls; Høj puls Læs online Bog; Høj puls Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Høj puls;
  Læs online Bog På danskHøj puls; Hent Høj puls fb2 e-bog; Høj puls af Michael Mosley;
  Michael Mosley pdf; Høj puls af Michael Mosley txt; Høj puls af Michael Mosley epub;
  Høj puls af Michael Mosley fb2; Høj puls af Michael Mosley mobi; Høj puls af Michael Mosley mp3; Høj puls af Michael Mosley Læs online; Michael Mosley Læs online e-bog; Michael Mosley Læs online Bog; Høj puls læses Bog; Hent Høj puls læses Bog; Høj puls læses online bog mp3; Høj puls læses online bog

  Skriv et svar