I pagt med djvlen hent bog (EPUB PDF TXT)

I pagt med djævlen hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

I pagt med djævlen (e-bog) af Douglas Preston, Child Child, Per Vadmand, Lincoln Child

I pagt med djævlen


Douglas Preston
Kunstkritikeren Jeremy Grove findes myrdet på bestialsk vis. Tilsyneladende er han blevet kogt op indefra i et lukket rum, hvor de eneste to spor er en ækel lugt af svovl og aftrykket af en kløftet hov. Har selveste djævlen været på spil? Den excentriske FBI-agent Pendergast tror det ikke, så da endnu et grotesk mord finder sted, og pressen begynder at fable om overnaturlige kræfter, går Pendergast og hans team i gang med at finde en naturlig forklaring – som dog viser sig slet ikke at være så ligetil endda!

Douglas Preston og Lincoln Child har hver for sig skabt sig store karrierer som spændingsbogsforfattere – mest kendte er de dog blevet for deres fællesbøger og ikke mindst for at have skabt den nok mest farverige karakter indenfor den nutidige thrillergenre; agent Aloysius Pendergast, der også er den bærende kraft i “I pagt med djævlen”.
Oprindeligt startede Douglas Preston sit arbejdsliv på et naturhistorisk museum, mens Lincoln Child var systemanalytiker.
De opfordrer deres utallige læsere verden over til at sende dem email via deres hjemmeside
www.preston.child.com


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • I pagt med djævlen.pdf
 • I pagt med djævlen.epub
 • I pagt med djævlen.txt
 • I pagt med djævlen.fb2
 • I pagt med djævlen.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • I pagt med djævlen

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • I pagt med djævlen.mp3


 • Længde
  524 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711418475


  Pris Bøger:


  I pagt med djævlen.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  I pagt med djævlen.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  I pagt med djævlen.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  I pagt med djævlen.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  I pagt med djævlen.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  I pagt med djævlen.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen I pagt med djævlen Gratis

  Bogen af Douglas Preston

 • I pagt med djævlen


 • I pagt med djævlen (e-bog) af Douglas Preston, Child Child, Per Vadmand, Lincoln Child

  TAGS:

  Hent I pagt med djævlen pdf e-bog; I pagt med djævlen Hent pdf; Hent e-bog I pagt med djævlen; Bog pdf I pagt med djævlen; I pagt med djævlen Hent e-bogen; Hent I pagt med djævlen txt e-bog; Hent e-bogen På danskI pagt med djævlen; Hent pdf e-bogen På dansk I pagt med djævlen; Hent ePUB e-bog I pagt med djævlen; I pagt med djævlen Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog I pagt med djævlen; Hent DOC Bog I pagt med djævlen; I pagt med djævlen ePUB e-bog; DOCX e-bog I pagt med djævlen; Hent mobi e-bog I pagt med djævlen; Læs online I pagt med djævlen; Hent I pagt med djævlen doc e-bog; Læs online e-bog I pagt med djævlen; I pagt med djævlen Læs online Bog; I pagt med djævlen Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog I pagt med djævlen;
  Læs online Bog På danskI pagt med djævlen; Hent I pagt med djævlen fb2 e-bog; I pagt med djævlen af Douglas Preston;
  Douglas Preston pdf; I pagt med djævlen af Douglas Preston txt; I pagt med djævlen af Douglas Preston epub;
  I pagt med djævlen af Douglas Preston fb2; I pagt med djævlen af Douglas Preston mobi; I pagt med djævlen af Douglas Preston mp3; I pagt med djævlen af Douglas Preston Læs online; Douglas Preston Læs online e-bog; Douglas Preston Læs online Bog; I pagt med djævlen læses Bog; Hent I pagt med djævlen læses Bog; I pagt med djævlen læses online bog mp3; I pagt med djævlen læses online bog

  Skriv et svar