OW Bunker hent bog (EPUB PDF TXT)

OW Bunker hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

OW Bunker (e-bog) af Jakob Skouboe

OW Bunker


Jakob Skouboe
”Danmarks største erhvervsskandale” er sammenbruddet i oliehandelsselskabet OW Bunker blevet kaldt i pressen. Og som sådan er sagen blevet fremstillet i offentligheden. Noget helt andet er, hvordan de ca. 600 ansatte, der havde deres daglige gang i firmaet, oplevede kollapset. Hvornår fandt de ud af, at der var noget galt? Hvordan oplevede de selve konkursen? Og hvordan ser de på efterspillet?

Jakob Skouboe har talt med en lang række af de tidligere ansatte i OW Bunker og giver her beretningen om alt det, der foregik inde bag murene i OW Bunker. Det er en insiderfortælling om flittighed og dygtighed såvel som dårlig ledelse og manglende gearing til en børsnotering – og ikke mindst om grådighed!


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • OW Bunker.pdf
 • OW Bunker.epub
 • OW Bunker.txt
 • OW Bunker.fb2
 • OW Bunker.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • OW Bunker

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • OW Bunker.mp3


 • Genrer

  Faglitteratur, Økonomi og Ledelse

  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702158045


  Pris Bøger:


  OW Bunker.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  OW Bunker.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  OW Bunker.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  OW Bunker.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  OW Bunker.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  OW Bunker.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen OW Bunker Gratis

  Bogen af Jakob Skouboe

 • OW Bunker


 • OW Bunker (e-bog) af Jakob Skouboe

  TAGS:

  Hent OW Bunker pdf e-bog; OW Bunker Hent pdf; Hent e-bog OW Bunker; Bog pdf OW Bunker; OW Bunker Hent e-bogen; Hent OW Bunker txt e-bog; Hent e-bogen På danskOW Bunker; Hent pdf e-bogen På dansk OW Bunker; Hent ePUB e-bog OW Bunker; OW Bunker Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog OW Bunker; Hent DOC Bog OW Bunker; OW Bunker ePUB e-bog; DOCX e-bog OW Bunker; Hent mobi e-bog OW Bunker; Læs online OW Bunker; Hent OW Bunker doc e-bog; Læs online e-bog OW Bunker; OW Bunker Læs online Bog; OW Bunker Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog OW Bunker;
  Læs online Bog På danskOW Bunker; Hent OW Bunker fb2 e-bog; OW Bunker af Jakob Skouboe;
  Jakob Skouboe pdf; OW Bunker af Jakob Skouboe txt; OW Bunker af Jakob Skouboe epub;
  OW Bunker af Jakob Skouboe fb2; OW Bunker af Jakob Skouboe mobi; OW Bunker af Jakob Skouboe mp3; OW Bunker af Jakob Skouboe Læs online; Jakob Skouboe Læs online e-bog; Jakob Skouboe Læs online Bog; OW Bunker læses Bog; Hent OW Bunker læses Bog; OW Bunker læses online bog mp3; OW Bunker læses online bog

  Skriv et svar