Det manglende led hent bog (EPUB PDF TXT)

Det manglende led hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Det manglende led (e-bog) af Stefan Tegenfalk, Lilian Kingo

Det manglende led


Stefan Tegenfalk
Spænding til det sidste i den dramatiske afslutning på Tegenfalks populære krimitrilogi

”Uden at se sig tilbage begyndte hun at løbe ned mod den stejle klippeskråning. Hvis hun løb hurtigt nok, kunne den, der sad i stolen, ikke nå at afskære hende vejen. Da hun var kommet forbi kurvestolene, vendte hun sig om og blev stående som lammet. Hun blev mødt af et rædselsvækkende syn.”

Kriminalkommissær Walter Gröhn er blevet sat af efterforskningen af en række brutale mord på nogle af retsvæsenets vigtigste repræsentanter. Han kan imidlertid ikke helt slippe sagen og rejser til Frankrig for at søge svar hos Europol. Kriminalassistent Jonna de Brugge har en intern undersøgelse hængende over hovedet, og mens hun venter på sagens udfald, træffer hun en skæbnesvanger beslutning. En beslutning, der ikke kun vil påvirke hendes fremtid inden for politiet, men også lede hende på sporet af it-kriminalitet, illegale undersøgelser og en mareridtsagtig jagt, der tvinger hende til at kæmpe for sit liv.

Stefan Tegenfalk (f. 1965) er født og opvokset i Sverige. Det manglende led er tredje og sidste bind i trilogien om kriminalkommissær Walter Gröhn og Jonna de Brugge. Serien tæller desuden Vredens tid og Nirvanaprojektet.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Det manglende led.pdf
 • Det manglende led.epub
 • Det manglende led.txt
 • Det manglende led.fb2
 • Det manglende led.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Det manglende led

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Det manglende led.mp3


 • Længde
  468 sider

  Genrer

  Krimier, Thriller og Spænding
  Nummer i serie
  3
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771414721


  Pris Bøger:


  Det manglende led.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Det manglende led.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Det manglende led.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Det manglende led.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Det manglende led.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Det manglende led.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Det manglende led Gratis

  Bogen af Stefan Tegenfalk

 • Det manglende led


 • Det manglende led (e-bog) af Stefan Tegenfalk, Lilian Kingo

  TAGS:

  Hent Det manglende led pdf e-bog; Det manglende led Hent pdf; Hent e-bog Det manglende led; Bog pdf Det manglende led; Det manglende led Hent e-bogen; Hent Det manglende led txt e-bog; Hent e-bogen På danskDet manglende led; Hent pdf e-bogen På dansk Det manglende led; Hent ePUB e-bog Det manglende led; Det manglende led Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Det manglende led; Hent DOC Bog Det manglende led; Det manglende led ePUB e-bog; DOCX e-bog Det manglende led; Hent mobi e-bog Det manglende led; Læs online Det manglende led; Hent Det manglende led doc e-bog; Læs online e-bog Det manglende led; Det manglende led Læs online Bog; Det manglende led Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Det manglende led;
  Læs online Bog På danskDet manglende led; Hent Det manglende led fb2 e-bog; Det manglende led af Stefan Tegenfalk;
  Stefan Tegenfalk pdf; Det manglende led af Stefan Tegenfalk txt; Det manglende led af Stefan Tegenfalk epub;
  Det manglende led af Stefan Tegenfalk fb2; Det manglende led af Stefan Tegenfalk mobi; Det manglende led af Stefan Tegenfalk mp3; Det manglende led af Stefan Tegenfalk Læs online; Stefan Tegenfalk Læs online e-bog; Stefan Tegenfalk Læs online Bog; Det manglende led læses Bog; Hent Det manglende led læses Bog; Det manglende led læses online bog mp3; Det manglende led læses online bog

  Skriv et svar