Rdder hent bog (EPUB PDF TXT)

Rødder hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Rødder (e-bog) af Poul Nyrup Rasmussen

Rødder


Poul Nyrup Rasmussen
I dette første bind af sine erindringer fortæller Poul Nyrup Rasmussen åbenhjertigt, indsigtsfuldt og varmt om sin slægt og sine rødder i fiskerbyen Esbjerg. Han beretter om slægtens ydmyge og ofte barske historie med fængselsdomme, emigration, sygdom og stor fattigdom. Især forældrenes omskiftelige og nøjsomme tilværelse skildres kærligt og solidarisk, præget, som den var, af vanskelige opvækstvilkår, sygdom og social uretfærdighed. Ved at skildre sin slægts historie om en by og et land i forandring set fra samfundets nederste lag.

Vi hører desuden om en barndom i 4’ ernes og 50’ ernes Esbjerg – en opvækst fattig på materielle goder, men rig på kærlighed, drengestreger og drømme, og vi følger den unge himmelstormers færd frem til den dag i 1962, da han drager mod hovedstaden til en helt ny tilværelse.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Rødder.pdf
 • Rødder.epub
 • Rødder.txt
 • Rødder.fb2
 • Rødder.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Rødder

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Rødder.mp3


 • Længde
  320 sider

  Genrer

  Biografier og Erindringer, Biografier
  Serie
  Poul Nyrup Rasmussen
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711415085


  Pris Bøger:


  Rødder.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Rødder.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Rødder.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Rødder.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Rødder.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Rødder.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Rødder Gratis

  Bogen af Poul Nyrup Rasmussen

 • Rødder


 • Rødder (e-bog) af Poul Nyrup Rasmussen

  TAGS:

  Hent Rødder pdf e-bog; Rødder Hent pdf; Hent e-bog Rødder; Bog pdf Rødder; Rødder Hent e-bogen; Hent Rødder txt e-bog; Hent e-bogen På danskRødder; Hent pdf e-bogen På dansk Rødder; Hent ePUB e-bog Rødder; Rødder Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Rødder; Hent DOC Bog Rødder; Rødder ePUB e-bog; DOCX e-bog Rødder; Hent mobi e-bog Rødder; Læs online Rødder; Hent Rødder doc e-bog; Læs online e-bog Rødder; Rødder Læs online Bog; Rødder Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Rødder;
  Læs online Bog På danskRødder; Hent Rødder fb2 e-bog; Rødder af Poul Nyrup Rasmussen;
  Poul Nyrup Rasmussen pdf; Rødder af Poul Nyrup Rasmussen txt; Rødder af Poul Nyrup Rasmussen epub;
  Rødder af Poul Nyrup Rasmussen fb2; Rødder af Poul Nyrup Rasmussen mobi; Rødder af Poul Nyrup Rasmussen mp3; Rødder af Poul Nyrup Rasmussen Læs online; Poul Nyrup Rasmussen Læs online e-bog; Poul Nyrup Rasmussen Læs online Bog; Rødder læses Bog; Hent Rødder læses Bog; Rødder læses online bog mp3; Rødder læses online bog

  Skriv et svar