Bdlens Lille Helvede hent bog (EPUB PDF TXT)

Bødlens Lille Helvede hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Bødlens Lille Helvede (e-bog) af Palle Petersen

Bødlens Lille Helvede


Palle Petersen
FANDEN ER LØS.
Bødler og horer i Helsingør på Christian den 4.s tid – historisk roman, bygger på kilder.
De vil så gerne tro på den gode Gud,
Men da der kommer en djævel til byen,
går borgerne Fanden i vold.
Herren er også lunefuld,
selv de fromme straffer Han.
Frelserens kærlighed
kan folk heller ikke regne med …
Det var sgu ikke let at være menneske – det kunne være pinligt – og dødsens farligt!

Den gyselige historie om Anders Bøddel
og Maren Paradis som bor i Lille Helvede i Helsingør
omkring 1600.
Grov, grotesk, rå, grusom, brutal,
barok, kærlig, tragisk
– og fuld af galgenhumor. Det onde forgår ikke så let …
Udkommer også som trykt bog.
Palle Petersen har skrevet to andre historiske romaner fra Christian den 4.s tid, de er begge kommet både som e-bøger og trykte bøger: FANDENS HEKS – Maren Splids i Ribe, CHRISTIAN DEN 4. I KRIG OG KÆRLIGHED – Kong Christian den 4. og Kirsten Munk.
Se mere om Palle Petersens forfatterskab: Kraks Blå Bog, www.litteratursiden.dk, www.danskforfatterforening.dk og http://pallepetersen.mono.net

Anmeldelse:
Kærlighed mellem en bedårende skønhed og et hæsligt uhyre er en arketypisk historie, som de fleste i dag bedst kender fra Disney’s tegnefilm, men den kan også opleves i Palle Petersens saftige og dramatiske roman ”Bødlens lille helvede” om folkelivet i Helsingør på Christian d. 4.s tid. En underskøn og godhjertet tjenestepige, der begæres af høj og lav i byen, bliver voldtaget og gjort gravid af sin rige og mægtige husbond, byens borgmester. Dette fører til at hun skal kagstryges og jages ud af byen, men bødlen, en hæslig, vansiret tidligere voldsmand, er også forelsket i pigen og bruger sin ret til at benåde hende og tage hende til sig. Og mod alle odds finder det umage par kærligheden. Pigen muger ud i den svinske, forhorede bøddelbolig, og selv om det pæne borgerskab forarges, får det umage par adgang til kirken og en vis respektabilitet. Indtil det går galt… Palle Petersens bevægende, barokt humoristiske kærlighedshistorie indrammes af et stærkt tidsbillede, hvor man næsten helt fysisk rammes af stanken og uhumskheden, og hvor man får god indsigt i en turbulent periode, præget af vold, liderlighed, griskhed og stærk og ofte hyklerisk gudsfrygt. Men midt i al gruen opleves et lyspunkt af menneskelighed i skikkelse af den endnu ret kendte salmedigter, kapellan Hans Christensen Sthen, der lever i et lykkeligt familieliv og beriger samtiden med fornuftens standpunkt og smuk lyrik. Salmesangen fra præstens drengekor snor sig som et bånd igennem fortællingen, og man kunne virkelig ønske sig at opleve en filmversion med de kønne, uskyldsrene stemmer midt i al svineriet. Mogens Lyhne


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Bødlens Lille Helvede.pdf
 • Bødlens Lille Helvede.epub
 • Bødlens Lille Helvede.txt
 • Bødlens Lille Helvede.fb2
 • Bødlens Lille Helvede.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Bødlens Lille Helvede

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Bødlens Lille Helvede.mp3


 • Længde
  256 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Samfund og Politik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788799508624


  Pris Bøger:


  Bødlens Lille Helvede.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Bødlens Lille Helvede.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Bødlens Lille Helvede.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Bødlens Lille Helvede.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Bødlens Lille Helvede.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Bødlens Lille Helvede.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Bødlens Lille Helvede Gratis

  Bogen af Palle Petersen

 • Bødlens Lille Helvede


 • Bødlens Lille Helvede (e-bog) af Palle Petersen

  TAGS:

  Hent Bødlens Lille Helvede pdf e-bog; Bødlens Lille Helvede Hent pdf; Hent e-bog Bødlens Lille Helvede; Bog pdf Bødlens Lille Helvede; Bødlens Lille Helvede Hent e-bogen; Hent Bødlens Lille Helvede txt e-bog; Hent e-bogen På danskBødlens Lille Helvede; Hent pdf e-bogen På dansk Bødlens Lille Helvede; Hent ePUB e-bog Bødlens Lille Helvede; Bødlens Lille Helvede Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Bødlens Lille Helvede; Hent DOC Bog Bødlens Lille Helvede; Bødlens Lille Helvede ePUB e-bog; DOCX e-bog Bødlens Lille Helvede; Hent mobi e-bog Bødlens Lille Helvede; Læs online Bødlens Lille Helvede; Hent Bødlens Lille Helvede doc e-bog; Læs online e-bog Bødlens Lille Helvede; Bødlens Lille Helvede Læs online Bog; Bødlens Lille Helvede Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Bødlens Lille Helvede;
  Læs online Bog På danskBødlens Lille Helvede; Hent Bødlens Lille Helvede fb2 e-bog; Bødlens Lille Helvede af Palle Petersen;
  Palle Petersen pdf; Bødlens Lille Helvede af Palle Petersen txt; Bødlens Lille Helvede af Palle Petersen epub;
  Bødlens Lille Helvede af Palle Petersen fb2; Bødlens Lille Helvede af Palle Petersen mobi; Bødlens Lille Helvede af Palle Petersen mp3; Bødlens Lille Helvede af Palle Petersen Læs online; Palle Petersen Læs online e-bog; Palle Petersen Læs online Bog; Bødlens Lille Helvede læses Bog; Hent Bødlens Lille Helvede læses Bog; Bødlens Lille Helvede læses online bog mp3; Bødlens Lille Helvede læses online bog

  Skriv et svar