Blindebuk hent bog (EPUB PDF TXT)

Blindebuk hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Blindebuk (e-bog) af Raymond Chandler, Grete Juul Jørgensen

Blindebuk


Raymond Chandler
Philip Marlowe bliver engageret til at skygge Betty Mayfield, men klienten nægter at opgive motivet for opgaven. Marlowe bliver derfor dybt optaget af sagen, men det viser sig hurtigt, at der er flere på samme sag. Pengeafpressere og stikkere synes at sværme omkring den smukke, unge kvinde som fluer om et stykke sukker. Og hun betaler, hvad de forlanger!

Hvad har Betty Mayfield gjort? Hvad er det, hun har at skjule, siden hun tilsyneladende er et viljeløst offer for pengegriske dagdrivere?

Nu genudgives Raymond Chandlers berømte noir-krimier om Philip Marlowe; den hårdkogte privatdetektiv, der gør tingene på sin helt egen måde og ikke skyr nogen midler i sin jagt på forbryderne i det mørke og altid regnfulde 1930’ernes Los Angeles. Mord, pengeafpresning, kidnapninger, lyssky forretninger, snuskede hoteller og røgfyldte barer præsenteret i bedste noir-stil. Den lettere fordrukne detektiv, Marlowe, der altid synes at have en cigaret og en rap replik i kæften, opererer blandt dekadente rigmænd, korrupte politifolk og dragende femme fatales og i undergrunden blandt pimps, småsvindlere, håndlangere og andre suspekte typer.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Blindebuk.pdf
 • Blindebuk.epub
 • Blindebuk.txt
 • Blindebuk.fb2
 • Blindebuk.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Blindebuk

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Blindebuk.mp3


 • Længde
  188 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier, Thriller og Spænding, Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771376722


  Pris Bøger:


  Blindebuk.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Blindebuk.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Blindebuk.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Blindebuk.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Blindebuk.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Blindebuk.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Blindebuk Gratis

  Bogen af Raymond Chandler

 • Blindebuk


 • Blindebuk (e-bog) af Raymond Chandler, Grete Juul Jørgensen

  TAGS:

  Hent Blindebuk pdf e-bog; Blindebuk Hent pdf; Hent e-bog Blindebuk; Bog pdf Blindebuk; Blindebuk Hent e-bogen; Hent Blindebuk txt e-bog; Hent e-bogen På danskBlindebuk; Hent pdf e-bogen På dansk Blindebuk; Hent ePUB e-bog Blindebuk; Blindebuk Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Blindebuk; Hent DOC Bog Blindebuk; Blindebuk ePUB e-bog; DOCX e-bog Blindebuk; Hent mobi e-bog Blindebuk; Læs online Blindebuk; Hent Blindebuk doc e-bog; Læs online e-bog Blindebuk; Blindebuk Læs online Bog; Blindebuk Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Blindebuk;
  Læs online Bog På danskBlindebuk; Hent Blindebuk fb2 e-bog; Blindebuk af Raymond Chandler;
  Raymond Chandler pdf; Blindebuk af Raymond Chandler txt; Blindebuk af Raymond Chandler epub;
  Blindebuk af Raymond Chandler fb2; Blindebuk af Raymond Chandler mobi; Blindebuk af Raymond Chandler mp3; Blindebuk af Raymond Chandler Læs online; Raymond Chandler Læs online e-bog; Raymond Chandler Læs online Bog; Blindebuk læses Bog; Hent Blindebuk læses Bog; Blindebuk læses online bog mp3; Blindebuk læses online bog

  Skriv et svar