Udflugter hent bog (EPUB PDF TXT)

Udflugter hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Udflugter (e-bog) af Maya Stolbjerg Drud Salonin

Udflugter


Maya Stolbjerg Drud Salonin
Udflugter er en voksen novellesamling om kærlighed, sex, misforståelser, rejser og tilfældige møder; om de udflugter, vi bruger overfor hinanden, og om trangen til at flygte fra det hele. I en nøgtern, men også humoristisk stil, lader denne samling læseren møde en række mennesker, som hver især er faret vild i deres eget liv, og som måske – måske ikke – finder en vej ud.

I samlingen møder vi bl.a. millionærerne Helen og Ferdinand; netto-medarbejderen Ulla og den evigt arbejdsløse Klaus; den bekymrede Ann, som tænker mere på sin bror end på kærligheden; Karen og Johan, som mødes på et hotel og begge lyver om deres navne; den utro Karina og kæresten Michael, som opdager bedraget og flyter til Italien – og ikke mindst Hans og Jonna, der kæmper hver deres parallelle kamp, og som i mødet med en hare får en uventet chance for at genfinde hinanden i Sveriges ødemark.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Udflugter.pdf
 • Udflugter.epub
 • Udflugter.txt
 • Udflugter.fb2
 • Udflugter.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Udflugter

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Udflugter.mp3


 • Længde
  101 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed, Skønlitteratur, Noveller
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788793091061


  Pris Bøger:


  Udflugter.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Udflugter.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Udflugter.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Udflugter.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Udflugter.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Udflugter.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Udflugter Gratis

  Bogen af Maya Stolbjerg Drud Salonin

 • Udflugter


 • Udflugter (e-bog) af Maya Stolbjerg Drud Salonin

  TAGS:

  Hent Udflugter pdf e-bog; Udflugter Hent pdf; Hent e-bog Udflugter; Bog pdf Udflugter; Udflugter Hent e-bogen; Hent Udflugter txt e-bog; Hent e-bogen På danskUdflugter; Hent pdf e-bogen På dansk Udflugter; Hent ePUB e-bog Udflugter; Udflugter Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Udflugter; Hent DOC Bog Udflugter; Udflugter ePUB e-bog; DOCX e-bog Udflugter; Hent mobi e-bog Udflugter; Læs online Udflugter; Hent Udflugter doc e-bog; Læs online e-bog Udflugter; Udflugter Læs online Bog; Udflugter Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Udflugter;
  Læs online Bog På danskUdflugter; Hent Udflugter fb2 e-bog; Udflugter af Maya Stolbjerg Drud Salonin;
  Maya Stolbjerg Drud Salonin pdf; Udflugter af Maya Stolbjerg Drud Salonin txt; Udflugter af Maya Stolbjerg Drud Salonin epub;
  Udflugter af Maya Stolbjerg Drud Salonin fb2; Udflugter af Maya Stolbjerg Drud Salonin mobi; Udflugter af Maya Stolbjerg Drud Salonin mp3; Udflugter af Maya Stolbjerg Drud Salonin Læs online; Maya Stolbjerg Drud Salonin Læs online e-bog; Maya Stolbjerg Drud Salonin Læs online Bog; Udflugter læses Bog; Hent Udflugter læses Bog; Udflugter læses online bog mp3; Udflugter læses online bog

  Skriv et svar