Den smalle vej til det dybe nord hent bog (EPUB PDF TXT)

Den smalle vej til det dybe nord hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Den smalle vej til det dybe nord (e-bog) af Richard Flanagan

Den smalle vej til det dybe nord


Richard Flanagan
Dorrigo Evans er 77 år gammel og en berømt kirurg og krigshelt, allerede vidt besunget i den australske historie for sin tapre indsats under anden verdenskrig. Men i Dorrigos egne øjne er han ikke identisk med krigshelten – han er blot en spejling af, hvad der har tegnet ham som menneske gennem det 20. århundrede.

Den helt afgørende begivenhed i Dorrigos liv er mødet med Amy. Hun er Dorrigos onkels unge kone, og på trods af deres ægteskab og, senere, den unge læges eget giftermål med Ella, bliver Amy og Dorrigo hinandens elskere. Men anden verdenskrig raser, og Dorrigo sendes til fronten, hvor han som mange andre australske soldater må overgive sig til japanerne. Han sendes derefter som krigsfange af sted for at arbejde som læge under opførelsen af den berygtede Thailand-Burma-jernbane, kendt som Dødens jernbane, hvor op mod 280 allierede krigsfanger og tvangsarbejdere mistede livet per kilometer jernbanestrækning lagt. Her formes resten af Dorrigos liv, mens han længes efter Amy med de røde kameliablomster i håret.

Med mindelser om både Paternaks Dr Zhivago og Ian McEwans Soning er dette en stor, klassisk fortælling om krig og splittelse, passion og længsel. En storslået roman om de værst tænkelige rædsler, om både dødens og kærlighedens mange forskellige former og om menneskets medfødte godhed.

Richard Flanagan vandt i 2014 Man Booker-prisen, den mest prestigefyldte litteraturpris i den engelsktalende verden, for Den smalle vej til det dybe nord.

“En symfoni af ømhed og kærlighed, en bevægende og kraftfuld historie, der fanger et livs vægt og bredde # Et mesterværk.” – THE GUARDIAN
“Et klassisk stykke krigslitteratur af en forfatter i verdensklasse.” – Washington Post
“En rystende smuk roman.” – The Sunday Times
“En klassiker in spe.” – The Observer
“Klar, episk og inderligt rørende.” – Publisher’s Weekly


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Den smalle vej til det dybe nord.pdf
 • Den smalle vej til det dybe nord.epub
 • Den smalle vej til det dybe nord.txt
 • Den smalle vej til det dybe nord.fb2
 • Den smalle vej til det dybe nord.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Den smalle vej til det dybe nord

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Den smalle vej til det dybe nord.mp3


 • Længde
  406 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788740021967


  Pris Bøger:


  Den smalle vej til det dybe nord.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Den smalle vej til det dybe nord.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Den smalle vej til det dybe nord.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Den smalle vej til det dybe nord.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Den smalle vej til det dybe nord.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Den smalle vej til det dybe nord.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Den smalle vej til det dybe nord Gratis

  Bogen af Richard Flanagan

 • Den smalle vej til det dybe nord


 • Den smalle vej til det dybe nord (e-bog) af Richard Flanagan

  TAGS:

  Hent Den smalle vej til det dybe nord pdf e-bog; Den smalle vej til det dybe nord Hent pdf; Hent e-bog Den smalle vej til det dybe nord; Bog pdf Den smalle vej til det dybe nord; Den smalle vej til det dybe nord Hent e-bogen; Hent Den smalle vej til det dybe nord txt e-bog; Hent e-bogen På danskDen smalle vej til det dybe nord; Hent pdf e-bogen På dansk Den smalle vej til det dybe nord; Hent ePUB e-bog Den smalle vej til det dybe nord; Den smalle vej til det dybe nord Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Den smalle vej til det dybe nord; Hent DOC Bog Den smalle vej til det dybe nord; Den smalle vej til det dybe nord ePUB e-bog; DOCX e-bog Den smalle vej til det dybe nord; Hent mobi e-bog Den smalle vej til det dybe nord; Læs online Den smalle vej til det dybe nord; Hent Den smalle vej til det dybe nord doc e-bog; Læs online e-bog Den smalle vej til det dybe nord; Den smalle vej til det dybe nord Læs online Bog; Den smalle vej til det dybe nord Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Den smalle vej til det dybe nord;
  Læs online Bog På danskDen smalle vej til det dybe nord; Hent Den smalle vej til det dybe nord fb2 e-bog; Den smalle vej til det dybe nord af Richard Flanagan;
  Richard Flanagan pdf; Den smalle vej til det dybe nord af Richard Flanagan txt; Den smalle vej til det dybe nord af Richard Flanagan epub;
  Den smalle vej til det dybe nord af Richard Flanagan fb2; Den smalle vej til det dybe nord af Richard Flanagan mobi; Den smalle vej til det dybe nord af Richard Flanagan mp3; Den smalle vej til det dybe nord af Richard Flanagan Læs online; Richard Flanagan Læs online e-bog; Richard Flanagan Læs online Bog; Den smalle vej til det dybe nord læses Bog; Hent Den smalle vej til det dybe nord læses Bog; Den smalle vej til det dybe nord læses online bog mp3; Den smalle vej til det dybe nord læses online bog

  Skriv et svar