Afsporet hent bog (EPUB PDF TXT)

Afsporet hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Afsporet (e-bog) af Michael Katz Krefeld

Afsporet


Michael Katz Krefeld
Kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, kaldet Ravn, er sendt på sygeorlov fra Station Citys specialenhed, efter at hans kæreste, Eva, er blevet brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Fuld af selvbebrejdelse over Evas død har Ravn søgt tilflugt på sin gamle motorbåd i Christianshavns kanal. Her bor han sammen med hunden Møffe – en aldrende engelsk bulldog med kroniske maveproblemer.

Ravn bliver revet ud af sin sorg, da en nær ven beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der forsvandt sporløst et par år tidligere. Efterforskningen tvinger Ravn tilbage mod sin gamle arbejdsplads og ned i den københavnske underverden. Her tyder alt på, at pigen er blevet solgt til storforbryderen Slavros, som har et netværk af bordeller i Europa. Da sporene efter hende fører mod Stockholm, til et sted mørkere end helvede, må Ravn modvilligt drage af sted.

I et kapløb med tiden forsøger Ravn at finde ud af, om pigen stadig er i live. Men hans efterforskning kompliceres af den ukendte drabsmand, som i årevis har hærget Stockholm. En sadist, der udstiller sine ofre på byens skrotpladser, og som nu har udset sig sit næste offer.

Afsporet er første bind i spændingsserie om den tidligere kriminalbetjent Thomas Ravnsholdt, der som privatopdager hyres til at finde forsvundne personer.

“Med AFSPORET viser Katz Krefeld, at han stadig befinder sig i den liga, han landede i, da han sidste år modtog Det Danske Kriminalakademis pris for årets danske krimi. Blandt de bedste.” POLITIKEN

“AFSPORET er den slags letantændeligt brænde, der giver læserne ophedede, søvnløse nætter.” BERLINGSKE

“Ny krimiserie fra én af Danmarks bedste spændingsforfattere er et særdeles behageligt og spændende bekendtskab.” LITTERATURSIDEN

“En helt igennem fantastisk velskrevet krimi. Efter de første par sider, sad jeg og ønskede jeg kunne læse meget hurtigere, da spændingen bare blev bedre og bedre, og da bogen var slut, sad jeg og ærgede mig over, at jeg var bleven for hurtig færdig.” KRIMIFAN.DK (*****)


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Afsporet.pdf
 • Afsporet.epub
 • Afsporet.txt
 • Afsporet.fb2
 • Afsporet.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Afsporet

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Afsporet.mp3


 • Længde
  400 sider

  Genrer

  Krimier
  Serie
  Ravn thriller
  Nummer i serie
  1
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711355350


  Pris Bøger:


  Afsporet.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Afsporet.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Afsporet.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Afsporet.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Afsporet.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Afsporet.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Afsporet Gratis

  Bogen af Michael Katz Krefeld

 • Afsporet


 • Afsporet (e-bog) af Michael Katz Krefeld

  TAGS:

  Hent Afsporet pdf e-bog; Afsporet Hent pdf; Hent e-bog Afsporet; Bog pdf Afsporet; Afsporet Hent e-bogen; Hent Afsporet txt e-bog; Hent e-bogen På danskAfsporet; Hent pdf e-bogen På dansk Afsporet; Hent ePUB e-bog Afsporet; Afsporet Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Afsporet; Hent DOC Bog Afsporet; Afsporet ePUB e-bog; DOCX e-bog Afsporet; Hent mobi e-bog Afsporet; Læs online Afsporet; Hent Afsporet doc e-bog; Læs online e-bog Afsporet; Afsporet Læs online Bog; Afsporet Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Afsporet;
  Læs online Bog På danskAfsporet; Hent Afsporet fb2 e-bog; Afsporet af Michael Katz Krefeld;
  Michael Katz Krefeld pdf; Afsporet af Michael Katz Krefeld txt; Afsporet af Michael Katz Krefeld epub;
  Afsporet af Michael Katz Krefeld fb2; Afsporet af Michael Katz Krefeld mobi; Afsporet af Michael Katz Krefeld mp3; Afsporet af Michael Katz Krefeld Læs online; Michael Katz Krefeld Læs online e-bog; Michael Katz Krefeld Læs online Bog; Afsporet læses Bog; Hent Afsporet læses Bog; Afsporet læses online bog mp3; Afsporet læses online bog

  Skriv et svar