Brndte skygger hent bog (EPUB PDF TXT)

Brændte skygger hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Brændte skygger (e-bog) af Kamila Shamsie, Ellen Strandgaard

Brændte skygger


Kamila Shamsie
En stor episk fortælling, der spænder fra Nagasaki i 1945, over Indiens og Pakistans dyrekøbte selvstændighed til Afghanistans dobbelte tragedie i 1982-83 og 2001-2. En stærkt vedkommende historie, der – med to kvinders venskab og skæbnefællesskabet mellem deres familier som den røde tråd – kaster nyt lys over gamle og nye konflikter og sætter Asiens historie de sidste 60 år i et nærværende, asiatisk perspektiv. Vidtfavnende i tid, rum og psykologi viser romanen globaliseringens to sider: dels de menneskelige muligheder og følelsesbånd på tværs af kulturer, og dels hvordan verden er blevet til ét sted, hvor alle er medansvarlige, også for de konflikter der vil følge efter.

En dybt bevægende roman om mennesker for hvem politiske beslutninger betyder liv eller død.

Bogen modtog ALOA-prisen 2010.
Anmelderne skrev:

****** ‘Kamila Shamsie har skrevet et guldfund af en roman … en fuldstændig svimlende fortælling … Med en alvor, som får det til at rykke i hjerterødderne, og i et sprog, som efterlader læseren åndeløs af betagelse.’
Henrietter Bacher Lind, JP

****** BT

**** ’som at drikke krydret te af en gennemsigtig kop, poetisk i sit anslag og sit sprog.’
Helle Hellmann, Politiken

Kamila Shamsie er født i 1973 i Pakistan. Hendes første roman, In the City by the Sea, blev udgivet I 1998 og shortlisted til the John Llewelyn Rhys/Mail on Sunday Prize. I 1999, modtog hun the Award for Literature in Pakistan og et år senere udkom hendes anden roman, Salt and Saffron, som fik fantastiske anmeldelser. Hun blev desuden valgt som en af Orange’s “21 writers for the 21st Century”. Kamila Shamsie bor i London and Karachi.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Brændte skygger.pdf
 • Brændte skygger.epub
 • Brændte skygger.txt
 • Brændte skygger.fb2
 • Brændte skygger.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Brændte skygger

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Brændte skygger.mp3


 • Længde
  464 sider

  Genrer

  Romantik og Erotik, Romantik, Skønlitteratur, Romaner, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788792359841


  Pris Bøger:


  Brændte skygger.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Brændte skygger.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Brændte skygger.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Brændte skygger.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Brændte skygger.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Brændte skygger.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Brændte skygger Gratis

  Bogen af Kamila Shamsie

 • Brændte skygger


 • Brændte skygger (e-bog) af Kamila Shamsie, Ellen Strandgaard

  TAGS:

  Hent Brændte skygger pdf e-bog; Brændte skygger Hent pdf; Hent e-bog Brændte skygger; Bog pdf Brændte skygger; Brændte skygger Hent e-bogen; Hent Brændte skygger txt e-bog; Hent e-bogen På danskBrændte skygger; Hent pdf e-bogen På dansk Brændte skygger; Hent ePUB e-bog Brændte skygger; Brændte skygger Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Brændte skygger; Hent DOC Bog Brændte skygger; Brændte skygger ePUB e-bog; DOCX e-bog Brændte skygger; Hent mobi e-bog Brændte skygger; Læs online Brændte skygger; Hent Brændte skygger doc e-bog; Læs online e-bog Brændte skygger; Brændte skygger Læs online Bog; Brændte skygger Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Brændte skygger;
  Læs online Bog På danskBrændte skygger; Hent Brændte skygger fb2 e-bog; Brændte skygger af Kamila Shamsie;
  Kamila Shamsie pdf; Brændte skygger af Kamila Shamsie txt; Brændte skygger af Kamila Shamsie epub;
  Brændte skygger af Kamila Shamsie fb2; Brændte skygger af Kamila Shamsie mobi; Brændte skygger af Kamila Shamsie mp3; Brændte skygger af Kamila Shamsie Læs online; Kamila Shamsie Læs online e-bog; Kamila Shamsie Læs online Bog; Brændte skygger læses Bog; Hent Brændte skygger læses Bog; Brændte skygger læses online bog mp3; Brændte skygger læses online bog

  Skriv et svar