Jaguarens datter hent bog (EPUB PDF TXT)

Jaguarens datter hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Jaguarens datter (e-bog) af Christian Mørk

Jaguarens datter


Christian Mørk
Kit Henson var engang verdens førende knogleforsker, men nu står hun og hendes partner, Rufus, anklaget for mord og gravrøveri i Vietnam. Kit må bevise, at anklagerne mod hende er falske. Men hendes sind er mere skrøbeligt end før. Hun er langsomt ved at gøre sig selv så sindssyg, som hendes fjender ønsker det.

Alt det ændrer sig, da et sjak arbejdsmænd i Ecuador ved et tilfælde støder på en kvindelig mumie i en bjergslugt. Fundet sætter hele landet på den anden ende, fordi der går rygter om, at det kunne være liget af en inkaprinsesse, hvis fortabte hjerte skulle have overnaturlige kræfter.

Man sender bud efter Kit, som sammen med Rufus bliver hvirvlet ind i en hvepserede af politiske intriger. Alle vil have æren for at have fundet mumien, hvis hjerte hele landet er på udkig efter. Det siges, at hjertet indvarsler en ny, strålende tidsalder . ellers vil verden snart gå under i et frådende ildhav.

Jaguarens datter er en thriller, som følger inkaprinsessens bankende hjerte ind i det moderne Ecuadors dybeste afkroge for at finde grænsen mellem tro og overtro. Historien er andet bind i fortællingen om Kit Henson, men kan sagtens læses uafhængigt af Kejserens port, seriens første bind.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Jaguarens datter.pdf
 • Jaguarens datter.epub
 • Jaguarens datter.txt
 • Jaguarens datter.fb2
 • Jaguarens datter.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Jaguarens datter

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Jaguarens datter.mp3


 • Længde
  320 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788756701112


  Pris Bøger:


  Jaguarens datter.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Jaguarens datter.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Jaguarens datter.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Jaguarens datter.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Jaguarens datter.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Jaguarens datter.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Jaguarens datter Gratis

  Bogen af Christian Mørk

 • Jaguarens datter


 • Jaguarens datter (e-bog) af Christian Mørk

  TAGS:

  Hent Jaguarens datter pdf e-bog; Jaguarens datter Hent pdf; Hent e-bog Jaguarens datter; Bog pdf Jaguarens datter; Jaguarens datter Hent e-bogen; Hent Jaguarens datter txt e-bog; Hent e-bogen På danskJaguarens datter; Hent pdf e-bogen På dansk Jaguarens datter; Hent ePUB e-bog Jaguarens datter; Jaguarens datter Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Jaguarens datter; Hent DOC Bog Jaguarens datter; Jaguarens datter ePUB e-bog; DOCX e-bog Jaguarens datter; Hent mobi e-bog Jaguarens datter; Læs online Jaguarens datter; Hent Jaguarens datter doc e-bog; Læs online e-bog Jaguarens datter; Jaguarens datter Læs online Bog; Jaguarens datter Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Jaguarens datter;
  Læs online Bog På danskJaguarens datter; Hent Jaguarens datter fb2 e-bog; Jaguarens datter af Christian Mørk;
  Christian Mørk pdf; Jaguarens datter af Christian Mørk txt; Jaguarens datter af Christian Mørk epub;
  Jaguarens datter af Christian Mørk fb2; Jaguarens datter af Christian Mørk mobi; Jaguarens datter af Christian Mørk mp3; Jaguarens datter af Christian Mørk Læs online; Christian Mørk Læs online e-bog; Christian Mørk Læs online Bog; Jaguarens datter læses Bog; Hent Jaguarens datter læses Bog; Jaguarens datter læses online bog mp3; Jaguarens datter læses online bog

  Skriv et svar