Tusindkunstner hent bog (EPUB PDF TXT)

Tusindkunstner hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Tusindkunstner (e-bog) af Vibeke Marx

Tusindkunstner


Vibeke Marx
Malte vokser op som en almindelig dreng i en ualmindelig familie i det ellers konventionelle Frederikssund og bliver hurtigt – uden at mærke det – en magnet for andres trang til oprør og behov for omsorg og kærlighed. Et mønster der gennem et mylder af personer, skiftende relationer, groteske og tragiske hændelser kommer til at følge ham hele livet. Tusindkunstner er et både kærligt og ironisk portræt af den “den bløde mand”.

Tusindkunstner er en stort anlagt kærligheds- og generationsroman om Malte og hans liv med kvinderne, fra opvæksten i 50’erne til nytårsaften år 2000.

“Noget af de mest troværdige, sorgmuntre og uprætentiøse, jeg længe har haft i hænderne … Det er en vældig fin bog. Vibeke Marx er lige til at blive fan af, og hun er helt på højde med de tunge, danske drenge.”
– Børsen

OM FORFATTEREN
Vibeke Marx debuterede i 1982 med romanen “Så længe du bor her …” og har siden udsendt flere prisbelønnede romaner, novellesamlinger og børnebøger.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Tusindkunstner.pdf
 • Tusindkunstner.epub
 • Tusindkunstner.txt
 • Tusindkunstner.fb2
 • Tusindkunstner.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Tusindkunstner

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Tusindkunstner.mp3


 • Længde
  291 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Samfund og Politik
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711334546


  Pris Bøger:


  Tusindkunstner.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Tusindkunstner.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Tusindkunstner.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Tusindkunstner.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Tusindkunstner.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Tusindkunstner.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Tusindkunstner Gratis

  Bogen af Vibeke Marx

 • Tusindkunstner


 • Tusindkunstner (e-bog) af Vibeke Marx

  TAGS:

  Hent Tusindkunstner pdf e-bog; Tusindkunstner Hent pdf; Hent e-bog Tusindkunstner; Bog pdf Tusindkunstner; Tusindkunstner Hent e-bogen; Hent Tusindkunstner txt e-bog; Hent e-bogen På danskTusindkunstner; Hent pdf e-bogen På dansk Tusindkunstner; Hent ePUB e-bog Tusindkunstner; Tusindkunstner Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Tusindkunstner; Hent DOC Bog Tusindkunstner; Tusindkunstner ePUB e-bog; DOCX e-bog Tusindkunstner; Hent mobi e-bog Tusindkunstner; Læs online Tusindkunstner; Hent Tusindkunstner doc e-bog; Læs online e-bog Tusindkunstner; Tusindkunstner Læs online Bog; Tusindkunstner Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Tusindkunstner;
  Læs online Bog På danskTusindkunstner; Hent Tusindkunstner fb2 e-bog; Tusindkunstner af Vibeke Marx;
  Vibeke Marx pdf; Tusindkunstner af Vibeke Marx txt; Tusindkunstner af Vibeke Marx epub;
  Tusindkunstner af Vibeke Marx fb2; Tusindkunstner af Vibeke Marx mobi; Tusindkunstner af Vibeke Marx mp3; Tusindkunstner af Vibeke Marx Læs online; Vibeke Marx Læs online e-bog; Vibeke Marx Læs online Bog; Tusindkunstner læses Bog; Hent Tusindkunstner læses Bog; Tusindkunstner læses online bog mp3; Tusindkunstner læses online bog

  Skriv et svar