Kalendermordene hent bog (PDF.EPUB.TXT)

Kalendermordene hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kalendermordene


Kalendermordene


Marek Krajewski
Kalendermordene er andet bind af den polske forfatter Marek Krajewskis i alt fire detektivromaner med baggrund i 1930´ernes nazibefængte Breslau, hvor også seriens første bog Døden i Breslau udspillede sig. I denne usædvanlige by og dens kvælende atmosfære er kriminalråd Eberhard Mock på ny i højeste omdrejninger – på jagt efter den mystiske gerningsmand til adskillige makabre mord, tilsyneladende uden forbindelse med hinanden. Ofrene forekommer vilkårligt udvalgt, men ved siden af hvert lig findes hver gang en udrevet side fra en kalender. Mock må søge efter nøglen til mysteriet i byens nyere kriminalhistorie og bliver i den grad opslugt af efterforskningsarbejdet, at han forsømmer sin unge kone. Under påvirkning af en ven fra byens aristokratiske kredse kommer hun i dårligt selskab og bliver optaget i en mystisk sekt som prædiker verdens undergang. Kalendermordene er en polsk detektivroman i mesterklassen. En dyster krimi noir, som ikke uden grund er blevet en international bestseller. Med et imponerende håndelag forener Marek Krajewski klassiske krimielementer med sin helt egen indsigt og sans for den by og den tid, han fortæller om. Byen hedder – eller rettere hed indtil 1945 – Breslau. En by som på den ene side er korrumperet af mafialignende kriminalitet, på den anden side en europæisk storby fuld af gammeldags fortryllelse og stemning af forsvunden tid. Tiden er – ligesom i Døden i Breslau, romanseriens første bind – også her 1930´ernes nazibefængte Breslau og 1950´ernes koldkrigs Wroclaw. Og på ny med den rutinerede kriminalråd Eberhard Mock i hovedrollen. En stribe yderst makabre mord får Mock til at træde i aktion. Ofrene synes tilfældigt udvalgte, men ved siden af deres stærkt lemlæstede kroppe er hver gang anbragt en udrevet side fra en kalender. Pressen skrev: “Marek Krajewski, har atter leveret en frivol og spændende omgang sort sædeskildring i kølvandet på Første Verdenskrig og på tærsklen til den anden … Snup disse blændende bøger om verden af i går noir, som er langt mere inciterende og engagerende.” – Politiken “Det er vinter og sort søle i 1920rnes tyske Breslau – nutidens polske Wroclaw. Nazismen er højeste politiske mode, cabareterne er klædt i rødt fløjl og grønt lampeglas, betalingspigerne hænger på gadehjørnerne, og på beværtningerne sætter tjenerne øl og flæsk på bordet foran firskårne mænd, der puster blå røgringe mod loftet … Kriminalråd Eberhard Mock er en befriende og inspirerende anderledes krimi-karakter. Han er lige så langt fra de kølige engelske opdagere som fra de foretagsomme nordiske journalistkvinder (og deres mænd), og mest af alt er han europæisk noir anno dazumal … Marek Krajewski fortjener et publikum, for han skriver med tone, stil og stemning. Breslau i 1920rne er dejligt dekadent og depraveret, og mysteriet om de bestialske kalendermord er skrevet med et enormt kriminalistisk talent og en blodrød fascination af det okkulte.” – Weekendavisen “Til at knække kalendermordenes gåde har Krajewski skabt kriminalråd Eberhard Mock, en variation af slagsen med fine kvaliteter, der kan tåle at stå i centrum for læserens opmærksomhed over mange sider. Han er en brutal, cigarrygende børste, men også en dannet og på bunden velmenende mand … Vigtigst for kvaliteten i denne krimi er dog kulissen det hele foregår i: Den tyske by Breslau, der blev polsk efter Anden Verdenskrig og nu hedder Wroclaw. I dens restauranter, spillebuler og bordeller bevæger Mock sig som en fisk i vandet. Lokalkoloritten fra 1920′ erne, ned til retterne på spisekortet, er omhyggeligt rekonstrueret. Den fascinerer og overbeviser også takket være Hanne Lone Tønnesens nuancerede oversættelse.” – Jyllands-Posten “Professor og klassisk filolog Krajewski har med denne fortsættelse af Døden i Breslau fortsat det høje niveau og er virkelig tiden og pengene værd. Politisk krimi når den er bedst.” – Arbejderen “Polske Marek Krajewski leverer med sin anden krimi om Eberhardt Mocks liv endnu en hårdkogt krimi. Saftigere sager findes ikke på krimimarkedet lige nu … det hele hænger sammen til slut i en barsk og dyster finale. Mere noir kan det næppe blive. Og det er helt igennem en kompliment.” – Information “Strindberg møder Hammett i de kringlede afkroge af bykortet og sindbilledet. Det er lige så monoklen dugger…” – Berlingske Tidende


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kalendermordene.pdf
 • Kalendermordene.epub
 • Kalendermordene.txt
 • Kalendermordene.fb2
 • Kalendermordene.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kalendermordene

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kalendermordene.mp3


 • Pris Bøger:


  Kalendermordene.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kalendermordene.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kalendermordene.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kalendermordene.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kalendermordene.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kalendermordene.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kalendermordene Gratis

  Bogen af Marek Krajewski

 • Kalendermordene

 • Kalendermordene

  TAGS:

  Hent Kalendermordene pdf e-bog;

  Kalendermordene Hent pdf;

  Hent e-bog Kalendermordene;

  Bog pdf Kalendermordene;

  Kalendermordene Hent e-bogen;

  Hent Kalendermordene txt e-bog;

  Hent e-bogen På danskKalendermordene;

  Hent pdf e-bogen På dansk Kalendermordene;

  Hent ePUB e-bog Kalendermordene;

  Kalendermordene Hent MOBI e-bog;

  Hent ePUB Bog Kalendermordene;

  Hent DOC Bog Kalendermordene;

  Kalendermordene ePUB e-bog;

  DOCX e-bog Kalendermordene;

  Hent mobi e-bog Kalendermordene;

  Læs online Kalendermordene;

  Hent Kalendermordene doc e-bog;

  Læs online e-bog Kalendermordene;

  Kalendermordene Læs online Bog;

  Kalendermordene Læs online e-bog På dansk;

  Læs online En Çok Satan Bog Kalendermordene;

  Læs online Bog På danskKalendermordene;

  Hent Kalendermordene fb2 e-bog;

  Kalendermordene af Marek Krajewski;

  Marek Krajewski pdf;

  Kalendermordene af Marek Krajewski txt;

  Kalendermordene af Marek Krajewski epub;

  Kalendermordene af Marek Krajewski fb2;

  Kalendermordene af Marek Krajewski mobi;

  Kalendermordene af Marek Krajewski mp3;

  Kalendermordene af Marek Krajewski Læs online;

  Marek Krajewski Læs online e-bog;

  Marek Krajewski Læs online Bog;

  Kalendermordene læses Bog;

  Hent Kalendermordene læses Bog;

  Kalendermordene læses online bog mp3;

  Kalendermordene læses online bog

  Skriv et svar