Darling Jim hent bog (EPUB PDF TXT)

Darling Jim hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Darling Jim (e-bog) af Christian Mørk

Darling Jim


Christian Mørk
Grænsen mellem mytologi og virkelighed er papirstynd i denne romantiske gyser. Det er historien om tre søstre, hvis kærlighed til hinanden er det eneste forsvar imod en mand, hvis forføreriske charme er farligere end det skarpeste sværd.

Jim Quick er uimodståelig. Da han ankommer til den søvnige irske by Castletownbere, vender han op og ned på alt. Han er en såkaldt séanachai, en skjald, som fortæller folkesagn. Alle bliver hvirvlet ind i hans eventyrlige verden, hvor ulve og riddere slås for både livet og kærligheden.

Samtidig bliver flere unge piger bestialsk myrdet i de byer, Jim har besøgt. Kun tre søstre, Fiona, Aoife og Róisín, fatter mistanke til hele byens darling, hvis fortællinger begynder at stemme lidt for meget overens med virkelighedens grufulde handlinger. De skygger ham og opdager, at han har meget mere end mystiske historier med i rygsækken. Der gemmer sig et væld af hemmeligheder, som strækker sig dybt ind i en skjult skov, hvor kun en ensom troldmand kender svaret på, hvem Jim egentlig er. Men derinde lurer fortidens ulve stadig.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Darling Jim.pdf
 • Darling Jim.epub
 • Darling Jim.txt
 • Darling Jim.fb2
 • Darling Jim.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Darling Jim

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Darling Jim.mp3


 • Længde
  312 sider

  Genrer

  Krimier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788756700306


  Pris Bøger:


  Darling Jim.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Darling Jim.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Darling Jim.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Darling Jim.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Darling Jim.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Darling Jim.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Darling Jim Gratis

  Bogen af Christian Mørk

 • Darling Jim


 • Darling Jim (e-bog) af Christian Mørk

  TAGS:

  Hent Darling Jim pdf e-bog; Darling Jim Hent pdf; Hent e-bog Darling Jim; Bog pdf Darling Jim; Darling Jim Hent e-bogen; Hent Darling Jim txt e-bog; Hent e-bogen På danskDarling Jim; Hent pdf e-bogen På dansk Darling Jim; Hent ePUB e-bog Darling Jim; Darling Jim Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Darling Jim; Hent DOC Bog Darling Jim; Darling Jim ePUB e-bog; DOCX e-bog Darling Jim; Hent mobi e-bog Darling Jim; Læs online Darling Jim; Hent Darling Jim doc e-bog; Læs online e-bog Darling Jim; Darling Jim Læs online Bog; Darling Jim Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Darling Jim;
  Læs online Bog På danskDarling Jim; Hent Darling Jim fb2 e-bog; Darling Jim af Christian Mørk;
  Christian Mørk pdf; Darling Jim af Christian Mørk txt; Darling Jim af Christian Mørk epub;
  Darling Jim af Christian Mørk fb2; Darling Jim af Christian Mørk mobi; Darling Jim af Christian Mørk mp3; Darling Jim af Christian Mørk Læs online; Christian Mørk Læs online e-bog; Christian Mørk Læs online Bog; Darling Jim læses Bog; Hent Darling Jim læses Bog; Darling Jim læses online bog mp3; Darling Jim læses online bog

  Skriv et svar