Tak for turen hent bog (EPUB PDF TXT)

Tak for turen! hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Tak for turen! (e-bog) af Lars Reinhardt Møller

Tak for turen!


Lars Reinhardt Møller
Januar 2014 går Lars R. Møller på pension – han vil blive savnet for sin evige støtte til de danske soldater, men der er sikkert også nogle embedsmænd, der vil ånde lettet op – indtil de læser “Tak for turen”!

Bogen er Oberst Møllers erindringer fra et langt liv i forsvarets tjeneste – ofte på kant med de overordnede, altid på jensernes side. Lars Møller voksede op under den kolde krig, og blev berømt i Danmark da han som den første valgte at give ordre til at skyde med skarpt under krigen i Jugoslavien. Om dette har han tidligere skrevet bogen “Operation Bøllebank”. Senere har han været en kontroversiel stemme, der konstant har mindet samfundet og politikerne om alvoren på slagmarken, senest i “Vi slår ihjel og lever med det”.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Tak for turen!.pdf
 • Tak for turen!.epub
 • Tak for turen!.txt
 • Tak for turen!.fb2
 • Tak for turen!.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Tak for turen!

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Tak for turen!.mp3


 • Længde
  592 sider

  Genrer

  Biografier og Erindringer, Biografier
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711348437


  Pris Bøger:


  Tak for turen!.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Tak for turen!.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Tak for turen!.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Tak for turen!.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Tak for turen!.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Tak for turen!.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Tak for turen! Gratis

  Bogen af Lars Reinhardt Møller

 • Tak for turen!


 • Tak for turen! (e-bog) af Lars Reinhardt Møller

  TAGS:

  Hent Tak for turen! pdf e-bog; Tak for turen! Hent pdf; Hent e-bog Tak for turen!; Bog pdf Tak for turen!; Tak for turen! Hent e-bogen; Hent Tak for turen! txt e-bog; Hent e-bogen På danskTak for turen!; Hent pdf e-bogen På dansk Tak for turen!; Hent ePUB e-bog Tak for turen!; Tak for turen! Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Tak for turen!; Hent DOC Bog Tak for turen!; Tak for turen! ePUB e-bog; DOCX e-bog Tak for turen!; Hent mobi e-bog Tak for turen!; Læs online Tak for turen!; Hent Tak for turen! doc e-bog; Læs online e-bog Tak for turen!; Tak for turen! Læs online Bog; Tak for turen! Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Tak for turen!;
  Læs online Bog På danskTak for turen!; Hent Tak for turen! fb2 e-bog; Tak for turen! af Lars Reinhardt Møller;
  Lars Reinhardt Møller pdf; Tak for turen! af Lars Reinhardt Møller txt; Tak for turen! af Lars Reinhardt Møller epub;
  Tak for turen! af Lars Reinhardt Møller fb2; Tak for turen! af Lars Reinhardt Møller mobi; Tak for turen! af Lars Reinhardt Møller mp3; Tak for turen! af Lars Reinhardt Møller Læs online; Lars Reinhardt Møller Læs online e-bog; Lars Reinhardt Møller Læs online Bog; Tak for turen! læses Bog; Hent Tak for turen! læses Bog; Tak for turen! læses online bog mp3; Tak for turen! læses online bog

  Skriv et svar