Montezumas datter hent bog (EPUB PDF TXT)

Montezumas datter hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Montezumas datter (e-bog) af Henry Rider Haggard, Peter Jerndorff-Jessen, Kim N. Jensen

Montezumas datter


Henry Rider Haggard
Den unge englænder Thomas Wingfield er af blandet herkomst – faderen er englænder, moderen spansk. Da moderen myrdes på bestialsk vis af en tidligere elsker, spanieren Juan de Garcia, sværger han at hævne moderen eller dø i forsøget, selv om det betyder, at han må forlade sin trygge hjemegn og sin elskede Lily. Hans hævntogt bringer ham først til Spanien og nogle år senere til Mexico, hvor Cortés netop er ved at erobre aztekernes hovedstad Tenochtitlan.

Takket være de Garcias intriger kommer Thomas til Tenochtitlan, hvor han møder aztekerkejseren Montezumas smukke datter Otomie, bliver ophøjet til gud – for en periode -, deltager i forsvaret af byen på aztekernes side og bliver efter flugt fra spansk fangenskab høvding for Otomies moders stamme.

Montezumas datter er en eventyrroman af den gode gamle slags, og fuldt på højde med forfatterens mere kendte Kong Salomons miner og Allan Quatermain. Samtidig er den også i vidt omfang historisk korrekt i det omfang man på forfatterens tid kendte til begivenhederne i Mexico i 1520’erne.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Montezumas datter.pdf
 • Montezumas datter.epub
 • Montezumas datter.txt
 • Montezumas datter.fb2
 • Montezumas datter.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Montezumas datter

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Montezumas datter.mp3


 • Længde
  411 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788779793828


  Pris Bøger:


  Montezumas datter.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Montezumas datter.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Montezumas datter.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Montezumas datter.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Montezumas datter.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Montezumas datter.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Montezumas datter Gratis

  Bogen af Henry Rider Haggard

 • Montezumas datter


 • Montezumas datter (e-bog) af Henry Rider Haggard, Peter Jerndorff-Jessen, Kim N. Jensen

  TAGS:

  Hent Montezumas datter pdf e-bog; Montezumas datter Hent pdf; Hent e-bog Montezumas datter; Bog pdf Montezumas datter; Montezumas datter Hent e-bogen; Hent Montezumas datter txt e-bog; Hent e-bogen På danskMontezumas datter; Hent pdf e-bogen På dansk Montezumas datter; Hent ePUB e-bog Montezumas datter; Montezumas datter Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Montezumas datter; Hent DOC Bog Montezumas datter; Montezumas datter ePUB e-bog; DOCX e-bog Montezumas datter; Hent mobi e-bog Montezumas datter; Læs online Montezumas datter; Hent Montezumas datter doc e-bog; Læs online e-bog Montezumas datter; Montezumas datter Læs online Bog; Montezumas datter Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Montezumas datter;
  Læs online Bog På danskMontezumas datter; Hent Montezumas datter fb2 e-bog; Montezumas datter af Henry Rider Haggard;
  Henry Rider Haggard pdf; Montezumas datter af Henry Rider Haggard txt; Montezumas datter af Henry Rider Haggard epub;
  Montezumas datter af Henry Rider Haggard fb2; Montezumas datter af Henry Rider Haggard mobi; Montezumas datter af Henry Rider Haggard mp3; Montezumas datter af Henry Rider Haggard Læs online; Henry Rider Haggard Læs online e-bog; Henry Rider Haggard Læs online Bog; Montezumas datter læses Bog; Hent Montezumas datter læses Bog; Montezumas datter læses online bog mp3; Montezumas datter læses online bog

  Skriv et svar