Fede Fie hent bog (EPUB PDF TXT)

Fede Fie hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Fede Fie (e-bog) af Kathrine Læsøe Engbjerg, Fie Nikoline Friedrichsen

Fede Fie


Fie Nikoline Friedrichsen
Vægten viste 140,70 KILO, da Fie Friedrichsen på sin 19-års fødselsdag endelig tog mod til sig og gik til lægen. Fedmeoperation lød dommen, men det følte Fie ikke selv var løsningen på hendes problem. I stedet traf den viljestærke, sjællandske pige en modig beslutning: Hun ville selv finde en vej ud af sit madmisbrug.

I løbet af de næste år tabte Fie 70 kilo. For når man VIL tabe sig, så KAN man også. Det har været en lang kamp – med rysteture af sukkermangel, ondt i maven og målrettet diæt og træning. Og det har været en kamp mod angst og depression, mod indre dæmoner og spøgelser fra fortiden, som alt sammen har været faktorer for den rolle, mad spillede i Fies liv.

Fie fortæller i Fede Fie – Min kamp tilbage til livet åbent om sin lange vægttabsrejse og kommer med gode, opløftende og konkrete råd til andre, der er i samme situation, som hun selv var, da vægten stod på over 140 kilo.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Fede Fie.pdf
 • Fede Fie.epub
 • Fede Fie.txt
 • Fede Fie.fb2
 • Fede Fie.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Fede Fie

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Fede Fie.mp3


 • Længde
  288 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788771592221


  Pris Bøger:


  Fede Fie.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Fede Fie.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Fede Fie.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Fede Fie.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Fede Fie.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Fede Fie.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Fede Fie Gratis

  Bogen af Fie Nikoline Friedrichsen

 • Fede Fie


 • Fede Fie (e-bog) af Kathrine Læsøe Engbjerg, Fie Nikoline Friedrichsen

  TAGS:

  Hent Fede Fie pdf e-bog; Fede Fie Hent pdf; Hent e-bog Fede Fie; Bog pdf Fede Fie; Fede Fie Hent e-bogen; Hent Fede Fie txt e-bog; Hent e-bogen På danskFede Fie; Hent pdf e-bogen På dansk Fede Fie; Hent ePUB e-bog Fede Fie; Fede Fie Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Fede Fie; Hent DOC Bog Fede Fie; Fede Fie ePUB e-bog; DOCX e-bog Fede Fie; Hent mobi e-bog Fede Fie; Læs online Fede Fie; Hent Fede Fie doc e-bog; Læs online e-bog Fede Fie; Fede Fie Læs online Bog; Fede Fie Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Fede Fie;
  Læs online Bog På danskFede Fie; Hent Fede Fie fb2 e-bog; Fede Fie af Fie Nikoline Friedrichsen;
  Fie Nikoline Friedrichsen pdf; Fede Fie af Fie Nikoline Friedrichsen txt; Fede Fie af Fie Nikoline Friedrichsen epub;
  Fede Fie af Fie Nikoline Friedrichsen fb2; Fede Fie af Fie Nikoline Friedrichsen mobi; Fede Fie af Fie Nikoline Friedrichsen mp3; Fede Fie af Fie Nikoline Friedrichsen Læs online; Fie Nikoline Friedrichsen Læs online e-bog; Fie Nikoline Friedrichsen Læs online Bog; Fede Fie læses Bog; Hent Fede Fie læses Bog; Fede Fie læses online bog mp3; Fede Fie læses online bog

  Skriv et svar