P job efter barsel hent bog (EPUB PDF TXT)

På job efter barsel hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

På job efter barsel (e-bog) af Lotte Kirkeby Hansen, Lene Wissing

På job efter barsel


Lene Wissing
Hvad betyder barsel for dit arbejdsliv?

Det er vigtige valg, man skal træffe, før man går på barsel – og når man skal tilbage igen til det nye arbejdsliv som forælder. Bliv klædt på til at træffe beslutninger, der er rigtige for dit liv.

At få et barn er måske den største forandring nogensinde i vores liv – også i vores arbejdsliv! Børn og barsel har konsekvenser for livet – og for arbejdslivet: Skal man vælge karriere på fuld damp? Skal man vælge deltid og få mere tid til børnene? Hvad betyder det for løn og pension? Hvad hvis man er selvstændig? Hvordan med mænd og barsel?

Det vigtige er, at man tager forandringerne på sig – og tager den nye situation alvorligt, skriver forfatterne Lotte Kirkeby Hansen og Lene Wissing i deres nye bog På job efter barsel – Guide til dit nye arbejdsliv. De har skrevet en vigtig bog om, hvad barsel og børn betyder for ens professionelle liv.

En vigtig pointe er, at valg uløseligt hænger sammen med fravalg. Fravælger man en karriere i fuld fart, får man mere tid til sine børn – og omvendt! Man kan ikke få fuld tid til begge dele på en gang. Valget er individuelt. Men uanset hvad man vælger, er det sjovere og nemmere at leve med, jo mere bevidst, man er om, hvad det betyder for ens arbejdsliv. I På job efter barsel er der bl.a. kapitler om barsellovgivningen, om barsel som selvstændig, om barselvikaren, deltid og om mænd og barsel. I bogen er der interview med seks mødre og en far med vidt forskellige barselserfaringer.

Hvor alvorlige beslutningerne egentlig er, kan man læse i bogens interview med professor og arbejdsmarkedsforsker Nina Smith, der fortæller, hvorfor hun mener, at kvinder er dårligere arbejdskraft (end mænd), og hvad der skal til for at ændre det. For en privatansat kvinde med lang uddannelse koster det 6 % i løn pr. barsel resten af livet i forhold til hendes mandlige kolleger. Det er en af konsekvenserne af en barsel.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • På job efter barsel.pdf
 • På job efter barsel.epub
 • På job efter barsel.txt
 • På job efter barsel.fb2
 • På job efter barsel.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • På job efter barsel

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • På job efter barsel.mp3


 • Længde
  175 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702119053


  Pris Bøger:


  På job efter barsel.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  På job efter barsel.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  På job efter barsel.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  På job efter barsel.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  På job efter barsel.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  På job efter barsel.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen På job efter barsel Gratis

  Bogen af Lene Wissing

 • På job efter barsel


 • På job efter barsel (e-bog) af Lotte Kirkeby Hansen, Lene Wissing

  TAGS:

  Hent På job efter barsel pdf e-bog; På job efter barsel Hent pdf; Hent e-bog På job efter barsel; Bog pdf På job efter barsel; På job efter barsel Hent e-bogen; Hent På job efter barsel txt e-bog; Hent e-bogen På danskPå job efter barsel; Hent pdf e-bogen På dansk På job efter barsel; Hent ePUB e-bog På job efter barsel; På job efter barsel Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog På job efter barsel; Hent DOC Bog På job efter barsel; På job efter barsel ePUB e-bog; DOCX e-bog På job efter barsel; Hent mobi e-bog På job efter barsel; Læs online På job efter barsel; Hent På job efter barsel doc e-bog; Læs online e-bog På job efter barsel; På job efter barsel Læs online Bog; På job efter barsel Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog På job efter barsel;
  Læs online Bog På danskPå job efter barsel; Hent På job efter barsel fb2 e-bog; På job efter barsel af Lene Wissing;
  Lene Wissing pdf; På job efter barsel af Lene Wissing txt; På job efter barsel af Lene Wissing epub;
  På job efter barsel af Lene Wissing fb2; På job efter barsel af Lene Wissing mobi; På job efter barsel af Lene Wissing mp3; På job efter barsel af Lene Wissing Læs online; Lene Wissing Læs online e-bog; Lene Wissing Læs online Bog; På job efter barsel læses Bog; Hent På job efter barsel læses Bog; På job efter barsel læses online bog mp3; På job efter barsel læses online bog

  Skriv et svar