Krlighedskontrakten hent bog (EPUB PDF TXT)

Kærlighedskontrakten hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Kærlighedskontrakten (e-bog) af Sara Skaarup

Kærlighedskontrakten


Sara Skaarup
De fleste af os lever med en forestilling om, at det ideelle kærlighedsforhold automatisk udelukker, at man samtidig kan have tætte følelsesmæssige forbindelser endsige seksuelle relationer til andre end sin partner. Det er en romantisk tradition, som er dybt forankret i vores kultur og meget svær at røre ved. Men hvad nu, hvis parterne er enige om, at forhold til andre ikke alene er okay, men ligefrem berigende for forholdet? Og hvad hvis man i øvrigt finder ud af at leve åbenheden ud i praksis med rene linjer og under hensyntagen til alle involverede parter? Hvilken betydning kan det have for den personlige oplevelse af et liv med indhold, frihed og glæde? Og for fornemmelsen af samhørighed, overskud og kærlighed i forholdet?

Bogen handler om, hvordan man ”åbner” et traditionelt parforhold uden at sætte hverken ægteskab, børn eller hjem over styr. Det er en letlæst og praktisk guide til, hvordan et par sammen kan forny deres definition af kærlighed og troskab, hvordan man gradvist kan omstille sig til en veldefineret, friere aftale, og hvad der er værd at vide, når parret gør de første erfaringer i de nye rammer. Bogen belyser, hvad det i denne sammenhæng vil sige at udvise hensyn, kommunikere ærligt og tage ansvar for både sig selv og sin partner. Bogen vil også komme ind på, hvorfor kompromiser, generøsitet og tålmodighed er nødvendige faktorer i processen. Undervejs vil cases i form af mænd og kvinder i etablerede parforhold dele deres overvejelser og udfordringer, som de tager sig ud både før, under og efter, at parrene tager deres forhold op til revision.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Kærlighedskontrakten.pdf
 • Kærlighedskontrakten.epub
 • Kærlighedskontrakten.txt
 • Kærlighedskontrakten.fb2
 • Kærlighedskontrakten.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Kærlighedskontrakten

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Kærlighedskontrakten.mp3


 • Længde
  288 sider

  Genrer

  Sundhed, Livsstil og Fritid, Familie og Sundhed
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788702125924


  Pris Bøger:


  Kærlighedskontrakten.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Kærlighedskontrakten.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Kærlighedskontrakten.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Kærlighedskontrakten.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Kærlighedskontrakten.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Kærlighedskontrakten.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Kærlighedskontrakten Gratis

  Bogen af Sara Skaarup

 • Kærlighedskontrakten


 • Kærlighedskontrakten (e-bog) af Sara Skaarup

  TAGS:

  Hent Kærlighedskontrakten pdf e-bog; Kærlighedskontrakten Hent pdf; Hent e-bog Kærlighedskontrakten; Bog pdf Kærlighedskontrakten; Kærlighedskontrakten Hent e-bogen; Hent Kærlighedskontrakten txt e-bog; Hent e-bogen På danskKærlighedskontrakten; Hent pdf e-bogen På dansk Kærlighedskontrakten; Hent ePUB e-bog Kærlighedskontrakten; Kærlighedskontrakten Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Kærlighedskontrakten; Hent DOC Bog Kærlighedskontrakten; Kærlighedskontrakten ePUB e-bog; DOCX e-bog Kærlighedskontrakten; Hent mobi e-bog Kærlighedskontrakten; Læs online Kærlighedskontrakten; Hent Kærlighedskontrakten doc e-bog; Læs online e-bog Kærlighedskontrakten; Kærlighedskontrakten Læs online Bog; Kærlighedskontrakten Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Kærlighedskontrakten;
  Læs online Bog På danskKærlighedskontrakten; Hent Kærlighedskontrakten fb2 e-bog; Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup;
  Sara Skaarup pdf; Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup txt; Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup epub;
  Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup fb2; Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup mobi; Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup mp3; Kærlighedskontrakten af Sara Skaarup Læs online; Sara Skaarup Læs online e-bog; Sara Skaarup Læs online Bog; Kærlighedskontrakten læses Bog; Hent Kærlighedskontrakten læses Bog; Kærlighedskontrakten læses online bog mp3; Kærlighedskontrakten læses online bog

  Skriv et svar