Vk hent bog (EPUB PDF TXT)

Væk hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Væk (e-bog) af Michael Krefeld, Mo Hayder

Væk


Mo Hayder
*** Vinder af Edgar Allan Poe-prisen for bedste kriminalroman 2012 ***

Vicepolitikommissær Jack Cafferys seneste opgave lyder som en rutinesag om et biltyveri – en af de typiske sager, han har set så mange af, at de er blevet uinteressante.

Men så går den kvalmende sandhed op for ham – tyven var ikke ude efter Rose Bradleys bil, men efter hendes elleveårige datter, Martha, på bagsædet. For manden håner politiet og truer med en ny forbrydelse.

I mellemtiden er politidykkeren Flea Marley sikker på, at hendes egen og anderledes teori om sagen er den rigtige, og da hun opdager en forladt og halvt oversvømmet tunnel, finder hun noget, så hun må kæmpe for livet.

Biltyven er hele tiden et skridt foran politiet, og mens den lille piges chance for at overleve bliver mindre og mindre, kæmper Jack og Flea for at lægge brikkerne i puslespillet rigtigt og løse alle forældres værste mareridt i tide. Men gerningsmanden er hele tiden et skridt foran.

VÆK er tredje selvstændige bind på dansk i serien om politikommisær Jack Caffery. Læs også RITUALER, HUD og DUKKEBARN.

Mo Hayder har en MA i filmvidenskab fra USA og en MA i skrivekunst fra England. Hendes debutroman fra 2000, BIRDMAN, blev en international bestseller, og siden har hun skrevet en række romaner, hvoraf flere er blevet nomineret til priser. Hendes bøger er oversat til mere end 20 sprog. VÆK vandt i 2012 Edgar Allan Poe-prisen for bedste kriminalroman.

“Mo Hayders barske krimier er noget af det bedste man kan få.”
– Elsebeth Egholm

“Mystificeret på mest tilfredsstillende vis.” – 5 hjerter i Politiken

“Mesteren af det uheldssvangre.”
– New York Daily News


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Væk.pdf
 • Væk.epub
 • Væk.txt
 • Væk.fb2
 • Væk.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Væk

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Væk.mp3


 • Længde
  483 sider

  Genrer

  Krimier, Krimier, Thriller og Spænding
  Serie
  Jack Caffery
  Nummer i serie
  3
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711339961


  Pris Bøger:


  Væk.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Væk.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Væk.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Væk.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Væk.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Væk.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Væk Gratis

  Bogen af Mo Hayder

 • Væk


 • Væk (e-bog) af Michael Krefeld, Mo Hayder

  TAGS:

  Hent Væk pdf e-bog; Væk Hent pdf; Hent e-bog Væk; Bog pdf Væk; Væk Hent e-bogen; Hent Væk txt e-bog; Hent e-bogen På danskVæk; Hent pdf e-bogen På dansk Væk; Hent ePUB e-bog Væk; Væk Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Væk; Hent DOC Bog Væk; Væk ePUB e-bog; DOCX e-bog Væk; Hent mobi e-bog Væk; Læs online Væk; Hent Væk doc e-bog; Læs online e-bog Væk; Væk Læs online Bog; Væk Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Væk;
  Læs online Bog På danskVæk; Hent Væk fb2 e-bog; Væk af Mo Hayder;
  Mo Hayder pdf; Væk af Mo Hayder txt; Væk af Mo Hayder epub;
  Væk af Mo Hayder fb2; Væk af Mo Hayder mobi; Væk af Mo Hayder mp3; Væk af Mo Hayder Læs online; Mo Hayder Læs online e-bog; Mo Hayder Læs online Bog; Væk læses Bog; Hent Væk læses Bog; Væk læses online bog mp3; Væk læses online bog

  Skriv et svar