Lang hent bog (EPUB PDF TXT)

Lang hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Lang (e-bog) af Kjell Westö, Jesper Klint Kistorp

Lang


Kjell Westö
Lang er langt ude da han midt om natten ringer til sin gamle ven for at bede om hjælp. Jeg er havnet midt i mareridt, siger han og beder vennen om at møde ham på Tölö-pladsen midt i Helsingfors, og medbringe en spade. “En solid én, ikke en af dem dér med et plasticskaft som bare brækker af.”

40-årige Christian Lang, kendt forfatter og talkshowvært, er ramt af skriveblokering og dalende seertal og almindeligt midtvejsmismod da han møder den 27-årige Sarita (udtales på finsk, med tryk på første stavelse). De indleder et stormfuldt forhold som har en gunstig indvirkning på både Langs livsånder og hans seertal. Men efterhånden som forelskelsen drager ham dybere ind i den gådefulde Saritas liv, begynder tilværelsen at vise sig fra sin mere komplicerede side. Så kompliceret at Lang ved romanens begyndelse er nødt til at ringe til sin ven og forfatterkollega, som er den der ruller historien om Lang op.

Lang er en roman som underholdende og velskrevet blander både temaer og genrer, heriblandt moderne medieverden, mandlig midtvejskrise, underfundig kriminalintrige og kritisk samtidsanalyse.

Pressen skrev:

“Den finlandssvenske Kjell Westö er sin generations store epiker. Med romanen Lang om et mediemenneske, for hvem det bare kører – indtil nu – har han skabt sin tidstypiske version af genren ‘midaldrende mand i krise’. Den tætte, intime stemning og bløde Helsingki-melankoli væves sammen med skarp, ironisk samtidsanalyse.” – May Schack, Politiken

“Lang er velformet og underfundig eksistentiel romankunst, der sagtens klarer sig uden effekterne, og som sagtens kunne give den Finlands-svenske Kjell Westö et dansk publikum.” – Jon Helt Harder, Jyllands-Posten

“Finlandssvenske Kjell Westö skriver altså godt! Lavmælt og intenst, så man næsten suges ind i en egentlig ganske banal historie med indbygget thriller-element. – Ikke mærkeligt, at han to gange har været indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris! – Birgitte Tindbæk, Litteratursiden.dk

Om forfatteren:

Kjell Westö, en af Nordens store prosaister, er født i 1961 i Helsingfors hvor han fortsat bor. Hans finlandssvenske forfatterskab indledtes i 1986 med digtsamlingen Tango Orange. Gennembrudsromanen Drakarna över Helsingfors udkom i 1996. Den følgende roman, Vådan av att vara Skrake fra 2000, blev nomineret til Finlandiaprisen med følgende motivering:

“Den brede epiks tid er ikke forbi i vores litteratur. Kjell Westös nye roman er en stor roman, ikke kun af omfang, men også og først og fremmest gennem dens saft- og kraftfyldte historier. Westö føjer dygtigt Finlands nære historie sammen med større helheder, med sport, fiskeri, politik, populærkultur og verdensbegivenheder; med sin gudbenådede fortælleevne fængsler han sine læsere fra først til sidst.”

Vådan av att vara Skrake og den følgende roman fra 2002, Lang, begge nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris, er indtil videre de eneste der er oversat til dansk. Så godt som alle Kjell Westös bøger findes på finsk. Derudover er han oversat til fjorten andre sprog.

Kjell Westös internationale gennembrud kom i 2006 med Där vi en gång gått (Der hvor vi gik engang), som indgår i den såkaldte Helsingfors-kvartet. Romanen blev oversat til de fleste større europæiske sprog og modtog desuden Finlandiaprisen.


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Lang.pdf
 • Lang.epub
 • Lang.txt
 • Lang.fb2
 • Lang.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Lang

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Lang.mp3


 • Længde
  200 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Andet Skønlitteratur
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788799563739


  Pris Bøger:


  Lang.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Lang.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Lang.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Lang.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Lang.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Lang.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Lang Gratis

  Bogen af Kjell Westö

 • Lang


 • Lang (e-bog) af Kjell Westö, Jesper Klint Kistorp

  TAGS:

  Hent Lang pdf e-bog; Lang Hent pdf; Hent e-bog Lang; Bog pdf Lang; Lang Hent e-bogen; Hent Lang txt e-bog; Hent e-bogen På danskLang; Hent pdf e-bogen På dansk Lang; Hent ePUB e-bog Lang; Lang Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Lang; Hent DOC Bog Lang; Lang ePUB e-bog; DOCX e-bog Lang; Hent mobi e-bog Lang; Læs online Lang; Hent Lang doc e-bog; Læs online e-bog Lang; Lang Læs online Bog; Lang Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Lang;
  Læs online Bog På danskLang; Hent Lang fb2 e-bog; Lang af Kjell Westö;
  Kjell Westö pdf; Lang af Kjell Westö txt; Lang af Kjell Westö epub;
  Lang af Kjell Westö fb2; Lang af Kjell Westö mobi; Lang af Kjell Westö mp3; Lang af Kjell Westö Læs online; Kjell Westö Læs online e-bog; Kjell Westö Læs online Bog; Lang læses Bog; Hent Lang læses Bog; Lang læses online bog mp3; Lang læses online bog

  Skriv et svar