Mammutjgerne hent bog (EPUB PDF TXT)

Mammutjægerne hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Mammutjægerne (e-bog) af Jean M. Auel, Vibeke Weitemeyer

Mammutjægerne


Jean M. Auel
MAMMUTJÆGERNE er tredje bind i serien Jordens Børn. Ayla forlader sin dal sammen med Jondalar, den mand hun har elsket og holdt sammen med, siden hun fandt ham hårdt såret efter et overfald af en løve. De møder Mamutoi-folket, Mammutjægerne, og Ayla nærmer sig dem med både frygt og nysgerrighed. Hun bliver optaget af deres musikinstrumenter, af deres levevis og bopladser – og ikke mindst tiltrækkes hun af den mørke, flotte Ranec, der er mester i at skære elfenbensfigurer. Mammutjægerne fascineres af hende, af hendes lægekunst, hendes dygtighed som jæger og hendes evne til at tæmme vilde dyr.

I MAMMUTJÆGERNE beskriver Jean M. Auel farlige jagter, hverdag og storslåede fester, kærlighed og lykke – kort sagt livet som det kan have formet sig for mænd, kvinder og børn i istiden for 25.000 år siden.

”Bogens over 700 sider fastholder læseren til sidste side.”

– Kristeligt Dagblad


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Mammutjægerne.pdf
 • Mammutjægerne.epub
 • Mammutjægerne.txt
 • Mammutjægerne.fb2
 • Mammutjægerne.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Mammutjægerne

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Mammutjægerne.mp3


 • Længde
  712 sider

  Genrer

  Skønlitteratur, Romaner
  Serie
  Jordens børn
  Nummer i serie
  3
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788763817622


  Pris Bøger:


  Mammutjægerne.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Mammutjægerne.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Mammutjægerne.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Mammutjægerne.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Mammutjægerne.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Mammutjægerne.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Mammutjægerne Gratis

  Bogen af Jean M. Auel

 • Mammutjægerne


 • Mammutjægerne (e-bog) af Jean M. Auel, Vibeke Weitemeyer

  TAGS:

  Hent Mammutjægerne pdf e-bog; Mammutjægerne Hent pdf; Hent e-bog Mammutjægerne; Bog pdf Mammutjægerne; Mammutjægerne Hent e-bogen; Hent Mammutjægerne txt e-bog; Hent e-bogen På danskMammutjægerne; Hent pdf e-bogen På dansk Mammutjægerne; Hent ePUB e-bog Mammutjægerne; Mammutjægerne Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Mammutjægerne; Hent DOC Bog Mammutjægerne; Mammutjægerne ePUB e-bog; DOCX e-bog Mammutjægerne; Hent mobi e-bog Mammutjægerne; Læs online Mammutjægerne; Hent Mammutjægerne doc e-bog; Læs online e-bog Mammutjægerne; Mammutjægerne Læs online Bog; Mammutjægerne Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Mammutjægerne;
  Læs online Bog På danskMammutjægerne; Hent Mammutjægerne fb2 e-bog; Mammutjægerne af Jean M. Auel;
  Jean M. Auel pdf; Mammutjægerne af Jean M. Auel txt; Mammutjægerne af Jean M. Auel epub;
  Mammutjægerne af Jean M. Auel fb2; Mammutjægerne af Jean M. Auel mobi; Mammutjægerne af Jean M. Auel mp3; Mammutjægerne af Jean M. Auel Læs online; Jean M. Auel Læs online e-bog; Jean M. Auel Læs online Bog; Mammutjægerne læses Bog; Hent Mammutjægerne læses Bog; Mammutjægerne læses online bog mp3; Mammutjægerne læses online bog

  Skriv et svar