Smerter og smertebehandling i klinisk praksis hent bog (EPUB PDF TXT)

Smerter og smertebehandling i klinisk praksis hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Smerter og smertebehandling i klinisk praksis (e-bog) af Ulla Fasting, et al, Heine Svarrer, Lena Lundorff, Gunilla Brattberg, Annika Magnusson, Torben Worsøe Jespersen, Kirstine Amris, Lissi Faurschou, Lars Ole Bonde, Tina Lambrecht, Karen Prip, Lise Gormsen, Helle Høstrup, Jens Peter Nielsen, Ulla Kjærgaard Ubbesen

Smerter og smertebehandling i klinisk praksis


Kirstine Amris
Bogen behandler et væsentligt fænomen, som alle ansatte i sundhedsvæsenet skal forholde sig til, og som kræver intervention, hvad enten det drejer sig om traditionel medikamentel behandling eller andre former for supplerende tiltag. Smerter kan være tegn på livstruende sygdom, men langt de fleste smerter er ikke truende, men begrænsende og nedsætter livskvaliteten for den, som er ramt og også ofte for familien. Smerter er desuden et samfundsøkonomisk problem. At hjælpe en smertepatient kan være en vanskelig, men også udfordrende opgave. I bogen behandles fænomenet ud fra såvel naturvidenskabelige, som teknologiske og psykologiske synsvinkler. Indhold Når livet gør ondt Gunilla Brattberg Kroppens sansning og reaktion på smerte Lena Lundorff Når man har smerter hele tiden Heine Svarrer Fysioterapeutiske metoder i smertebehandling Tina Lambrecht og Ulla Kjærgaard Ubbesen Smerte i et kulturelt perspektiv Helle Høstrup Torturoffer – et liv i smerte Kirstine Amris og Karen Prip Smerte og psykiatri Lise Gormsen Demente og smerter Lissi Faurschou Cancersmerter Torben Worsøe Jespersen Smerter hos børn Jens Peter Nielsen Legeterapi Annika Magnusson Musik og smertebehandling Lars Ole Bonde Smerter – et vanskeligt tilgængeligt sprog Ulla Fasting


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.pdf
 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.epub
 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.txt
 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.fb2
 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.mp3


 • Længde
  240 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Medicin
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf
  Beskyttelse
  Adobe DRM
  ISBN
  9788762807297


  Pris Bøger:


  Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Smerter og smertebehandling i klinisk praksis.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Smerter og smertebehandling i klinisk praksis Gratis

  Bogen af Kirstine Amris

 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis


 • Smerter og smertebehandling i klinisk praksis (e-bog) af Ulla Fasting, et al, Heine Svarrer, Lena Lundorff, Gunilla Brattberg, Annika Magnusson, Torben Worsøe Jespersen, Kirstine Amris, Lissi Faurschou, Lars Ole Bonde, Tina Lambrecht, Karen Prip, Lise Gormsen, Helle Høstrup, Jens Peter Nielsen, Ulla Kjærgaard Ubbesen

  TAGS:

  Hent Smerter og smertebehandling i klinisk praksis pdf e-bog; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis Hent pdf; Hent e-bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Bog pdf Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis Hent e-bogen; Hent Smerter og smertebehandling i klinisk praksis txt e-bog; Hent e-bogen På danskSmerter og smertebehandling i klinisk praksis; Hent pdf e-bogen På dansk Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Hent ePUB e-bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Hent DOC Bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis ePUB e-bog; DOCX e-bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Hent mobi e-bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Læs online Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Hent Smerter og smertebehandling i klinisk praksis doc e-bog; Læs online e-bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis Læs online Bog; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Smerter og smertebehandling i klinisk praksis;
  Læs online Bog På danskSmerter og smertebehandling i klinisk praksis; Hent Smerter og smertebehandling i klinisk praksis fb2 e-bog; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis af Kirstine Amris;
  Kirstine Amris pdf; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis af Kirstine Amris txt; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis af Kirstine Amris epub;
  Smerter og smertebehandling i klinisk praksis af Kirstine Amris fb2; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis af Kirstine Amris mobi; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis af Kirstine Amris mp3; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis af Kirstine Amris Læs online; Kirstine Amris Læs online e-bog; Kirstine Amris Læs online Bog; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis læses Bog; Hent Smerter og smertebehandling i klinisk praksis læses Bog; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis læses online bog mp3; Smerter og smertebehandling i klinisk praksis læses online bog

  Skriv et svar