Scener fra Sunset Boulevard et drive-in rejseessay hent bog (EPUB PDF TXT)

Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay hent (læs online) bog (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – hent lydbog

Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay (e-bog) af Henrik List

Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay


Henrik List
Der er filmbilleder i hovedet, benzinos i luften og stjernestøv mellem palmerne, når Henrik List cruiser i en rød Ford Mustang ud ad den næsten 40 kilometer lange Sunset Boulevard – tværs igennem det tilsyneladende endeløse storbylandskab Los Angeles: Fra solopgang til solnedgang; fra Eastside til Westside; fra Downtowns skyskrabere til Stillehavets rand …

Et drive-in rejseessay om en storby i evig, rastløs, motoriseret bevægelse i en asfalteret matrix af freeways, avenuer og boulevarder … imellem stranden, bjergene og ørkenen rundt omkring (og neden under) det hele …

Sunset Boulevard oplevet som en kultur- og litteraturhistorisk ’Dogme-rute’ gennem L.A., hvor flere lag asfalt, mytologi, infrastruktur og celebrity-sladder skrælles af undervejs, og flimrende fodnoter, flashbacks og hyperlinks popper op i farten … Og hvor læseren – på passagersædet i Mustang’en! – kommer med hele vejen til både det subtropiske, solbeskinnede “Pacifico City” og noir-skyggesiden bag Hollywood-drømmenes kulørte kulisser …

Bogen indeholder en serie originale s/h-fotos af Sunset Boulevard anno 1970, taget af den amerikanske kunstner Paul McCarthy.

“Fabelagtigt portræt af Englenes By ( … ) Rasende velskrevet rejseessay. ’Scener fra Sunset Boulevard’ er et must for dem, der har blot en flig af L.A.’s puls i blodet.” Fem stjerner
– Berlingske

“Henrik List skriver heftigt og herligt om Los Angeles. ( … ) En tæt fortumlet fornøjelse.”
– Lars Bukdahl, Weekendavisen

“Vellykket rejseessay. Henrik List ( … ) er mildt sagt en både velskrivende, vidende og underholdende guide. ( … ) Pokkers spændende læsning, ligesom resten af ‘Scener fra Sunset Boulevard’, hvis stemningsfulde reportager, macho-lyriske sprog og intelligente tanker vil begejstre enhver, der som denne signatur er håbløst forelsket i Los Angeles.”
– Tonny Vorm i Information

“[…] den ultimative guide til Los Angeles.”
– Henrik Lange, www.highways-usa.com


HENT BOG (pdf.epub.txt.fb2.doc):

 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.pdf
 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.epub
 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.txt
 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.fb2
 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.doc

 • LæS ONLINE BOG:

 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay

 • HENT LYDBOG (MP3):

 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.mp3


 • Længde
  387 sider

  Genrer

  Faglitteratur, Samfund og Politik, Sundhed, Livsstil og Fritid, Rejsebøger
  Sprog
  Danish
  Format
  pdf epub doc txt fb2 mp3
  Beskyttelse
  watermark
  ISBN
  9788711440674


  Pris Bøger:


  Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.PDF – (E-bog – kr. 0.00);

  Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.FB2 – (E-bog – kr. 0.00);

  Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.EPUB – (E-bog – kr. 0.00);

  Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.DOC – (E-bog – kr. 0.00);

  Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.TXT – (E-bog – kr. 0.00);


  Pris Lydbøger:


  Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay.MP3 – (E-bog – kr. 0.00).


  Downloade Bogen Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay Gratis

  Bogen af Henrik List

 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay


 • Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay (e-bog) af Henrik List

  TAGS:

  Hent Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay pdf e-bog; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay Hent pdf; Hent e-bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Bog pdf Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay Hent e-bogen; Hent Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay txt e-bog; Hent e-bogen På danskScener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Hent pdf e-bogen På dansk Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Hent ePUB e-bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay Hent MOBI e-bog; Hent ePUB Bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Hent DOC Bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay ePUB e-bog; DOCX e-bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Hent mobi e-bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Læs online Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Hent Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay doc e-bog; Læs online e-bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay Læs online Bog; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay Læs online e-bog På dansk; Læs online En Çok Satan Bog Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay;
  Læs online Bog På danskScener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay; Hent Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay fb2 e-bog; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay af Henrik List;
  Henrik List pdf; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay af Henrik List txt; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay af Henrik List epub;
  Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay af Henrik List fb2; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay af Henrik List mobi; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay af Henrik List mp3; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay af Henrik List Læs online; Henrik List Læs online e-bog; Henrik List Læs online Bog; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay læses Bog; Hent Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay læses Bog; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay læses online bog mp3; Scener fra Sunset Boulevard – et drive-in rejseessay læses online bog

  Skriv et svar